• Η κατανάλωση βιολογικών τροφίμων στο νομό Ρεθύμνου.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Καντουνατάκη, Ελένη
    Επιβλέπων καθηγητής: Ψαρουδάκη, Αντωνία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Στην παρούσα εργασία, στο πρώτο μέρος γίνεται μια εκτενής αναφορά στην βιολογική γεωργία, στην εξέλιξη της από την εμφάνιση της ως σήμερα. Παρουσιάζεται η Ευρωπαϊκή νομοθεσία η οποία την στηρίζει και αναφέρονται οι μελέτες ...