Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Λέξεις κλειδιά "άγρια φαγώσιμα χόρτα"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Η ύπαρξη φλανοειδών στα άγρια χόρτα και λαχανικά και η επίδραση των παραπάνω ουσιών στον ανθρώπινο οργανισμό: Έρευνα της κατανάλωσης άγριων χόρτων και λαχανικών σε δύο περιοχές της Κρήτης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 17-10-2008Η πτυχιακή μας εργασία αποτελείται από δυο μέρη το βιβλιογραφικό και το ερευνητικό. Στο βιβλιογραφικό μέρος γίνεται ενδελεχής βιβλιογραφική ανασκόπηση των ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και το έτος 2008. Οι έρευνες ... -
Οι διατροφικές συνήθειες στον ελλαδικό χώρο και ο ρόλος των άγριων χόρτων στην κρητική διατροφή με έμφαση στους κατοίκους της Σητείας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2012Τα διατροφικά πρότυπα διαφοροποιούνται ανάλογα με την τοποθεσία την οποία μελετάμε. Η Μεσογειακή διατροφή θεωρείται από τις κορυφαίες διατροφές ανά τον κόσμο, λόγω της θετικής επίδρασης των διάφορων συστατικών της σε ... -
Τα αντιοξειδωτικά στα άγρια χόρτα και λαχανικά της παραδοσιακής ελληνικής διατροφής.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Στην παρούσα εργασία επιχειρείται βιβλιογραφική ανασκόπηση των ερευνών οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί ως σήμερα και έχουν θέμα την μελέτη της χημικής σύστασης άγριων εδώδιμων φυτών ειδικά στον τομέα των αντιοξειδωτικών ...