Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Λέξεις κλειδιά "οπωροκηπευτικά"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Αξιολόγηση πρωτοβάθμιων, δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων υγρών αποβλήτων σε καλλιέργεια οπωροκηπευτικών.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008Από όλες τις ομάδες των φυτών και των δύο ειδών (ντομάτα και αγγούρι), τα καλύτερα αποτελέσματα εκτιμήθηκαν από τις ομάδες που είχαν δεχτεί άρδευση με πρωτοβάθμια υγρά απόβλητα και με το λίπασμα. Τα φυτά των ομάδων αυτών ... -
Ο κλάδος των οπωροκηπευτικών και του ελαιολάδου στην Ελλάδα.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 10-03-2015Η παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματεύεται την παρουσίαση του κλάδου των οπωροκηπευτικών και του ελαιολάδου στην χώρα μας. Ειδικότερα, στο πρώτο μέρος όπου αποτελεί την θεωρητική προσέγγιση, παρουσιάζεται ο κλάδος της γεωργίας ... -
Τρόποι αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας της πιστοποίησης των οπωροκηπευτικών, στον πρωτογενή τομέα.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 10-01-2011Η Ιεράπετρα είναι μία μεσογειακή πόλη που χαρακτηρίζεται από την έντονη αγροτική δραστηριότητα των κατοίκων και έχει ως αποτέλεσμα η οικονομία της να στηρίζεται σχεδόν σε ένα μεγάλο βαθμό στην παραγωγή των οπωροκηπευτικών ...