Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Λέξεις κλειδιά "οργανική λίπανση"
Αποτελέσματα 1-5 από 5
-
Αγρονομική αξιολόγηση οργανικού λιπάσματος σε καλλιέργεια φράουλας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2017-05-05Στα πλαίσια της παρούσας εργασίας έγινε προσπάθεια αγρονομικής αξιολόγησης ενός παραγόμενου οργανικού λιπάσματος συγκρινόμενο, με εμπορικό χημικό λίπασμα σε καλλιέργεια φράουλας. Κύριος στόχος του πειράματος είναι ο έλεγχος ... -
Αξιολόγηση οργανικών υλικών σε καλλιέργεια πατάτας στο οροπέδιο Λασιθίου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 21-01-2009Στην παρούσα πτυχιακή εργασία παρουσιάζεται πείραμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Οροπέδιο Λασιθίου. Το πείραμα έγινε σε φυτά πατάτας, τα οποία καλλιεργήθηκαν σε διάφορα οργανικά υλικά, ώστε να διαπιστωθεί η επίδραση των ... -
Επίδραση μαγνητικών πεδίων, ανόργανης και οργανικής λίπανσης σε καλλιέργεια υπαίθριας τομάτας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 12-01-2015Από το Μάρτιο έως το Δεκέμβριο 2010 μελετήθηκε η επίδραση μαγνητικού πεδίου στην παραγωγή και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τομάτας (Solanum lycopersicum) σε ασβεστούχο έδαφος με αρχική ηλεκτρική αγωγιμότητα στην πάστα ... -
Επίδραση της οργανικής και της ανόργανης λίπανσης σε φυτά τομάτας θερμοκηπιακής καλλιέργειας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-09-10Στην παρούσα μελέτη αξιολογήθηκε η επίδραση της οργανικής και της ανόργανης λίπανσης στην ανάπτυξη και στην απόδοση της θερμοκηπιακής καλλιέργειας τομάτας ποικιλίας formula. Tα φυτά καλλιεργήθηκαν στο γυάλινο θερμοκήπιο ... -
Κομποστοποίηση φυτικών υπολειμμάτων χρυσάνθεμου και αξιολόγηση του παραγόμενου προϊόντος σε καλλιέργεια χρυσάνθεμου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27-05-2011Σκοπός της παρούσας πτυχιακής είναι η παρασκευή και αξιολόγηση παραγόμενου κόμποστ από φυτικά υπολείμματα καλλιέργειας χρυσανθέμου. Η αξιολόγηση του συγκεκριμένου κόμποστ έγινε σε ίδια καλλιέργεια. Οι εργασίες της πτυχιακής ...