Πλοήγηση ΤΕΙ Κρήτης / Tei of Crete ανά Λέξεις κλειδιά "human nutrition"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Ελαιόλαδο και μεσογειακή διατροφή: Οι επιδράσεις της υψηλής κατανάλωσης ελαιολάδου στον ανθρώπινο οργανισμό.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Στη παρούσα ανάλυση δύο διαιτολόγοι πήραν συνεντεύξεις τηλεφωνικά ή με άμεση επαφή από 242 άτομα στη περιοχή Σητείας. Τα διαιτολογικά ιστορικά αφορούσαν τη διατροφή στο σπίτι τις τελευταίες 24 ώρες. Στη προσπάθεια να ... -
Σύγκριση διατροφικών συνηθειών µεταξύ φοιτητών πρώτου και εβδόµου Εξαµήνου του ΤΕΙ Σητείας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 25-07-2014Εισαγωγή: Οι έφηβοι είναι ευάλωτοι από διατροφικής άποψης, εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου ζωής και διατροφικών συνηθειών. Η καταγραφή και η παρακολούθηση των διατροφικών συνηθειών των πρωτοετών και τελειόφοιτων φοιτητών ...