Εμφάνιση απλής εγγραφής

Consumption of alcohol and good nutrition: Registration of the student in technological education in Greece.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΚίτσος, Ευάγγελοςel
dc.creatorΝικητοπούλου, Αικατερίνηel
dc.creatorΠεπόνη, Ζαμπέλλαel
dc.creatorKitsos, Euangelosen
dc.creatorNikitopoulou, Aikaterinien
dc.creatorPeponi, Zampellaen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:22:02Z
dc.date.available2016-03-15T12:22:02Z
dc.date.issued2008-2-28T16:47:22Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/194
dc.description.abstractΣκοπός αυτής της εργασίας είναι να διαπιστώσει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην κατανάλωση οινοπνεύματος και την καλή ή μη καλή διατροφή σε σπουδαστές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Επίσης μέσα από αυτή την εργασία αναδεικνύεται η συσχέτιση της κατανάλωσης αλκοόλ με την κοινωνικότητα, την φυσική και οικονομική κατάσταση των φοιτητών.el
dc.description.abstractIntention of this study was to test the correlation between alcohol consumption and good or not nutrition of the student population of the Greek Technological Education students. Also with this study we approach the correlation of alcohol consumption with sociability; physical and financial situation of the students.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΚατανάλωση οινοπνεύματος και καλή διατροφή: Καταγραφή σε σπουδαστές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.el
dc.titleConsumption of alcohol and good nutrition: Registration of the student in technological education in Greece.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΚίτσος, Ευάγγελοςel
heal.creatorNameΝικητοπούλου, Αικατερίνηel
heal.creatorNameΠεπόνη, Ζαμπέλλαel
heal.creatorNameKitsos, Euangelosen
heal.creatorNameNikitopoulou, Aikaterinien
heal.creatorNamePeponi, Zampellaen
heal.publicationDate2008-2-28T16:47:22Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/194
heal.abstractΣκοπός αυτής της εργασίας είναι να διαπιστώσει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην κατανάλωση οινοπνεύματος και την καλή ή μη καλή διατροφή σε σπουδαστές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Επίσης μέσα από αυτή την εργασία αναδεικνύεται η συσχέτιση της κατανάλωσης αλκοόλ με την κοινωνικότητα, την φυσική και οικονομική κατάσταση των φοιτητών.el
heal.abstractIntention of this study was to test the correlation between alcohol consumption and good or not nutrition of the student population of the Greek Technological Education students. Also with this study we approach the correlation of alcohol consumption with sociability; physical and financial situation of the students.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
heal.titleΚατανάλωση οινοπνεύματος και καλή διατροφή: Καταγραφή σε σπουδαστές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα.el
heal.titleConsumption of alcohol and good nutrition: Registration of the student in technological education in Greece.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordκατανάλωση αλκοόλ, διατροφή φοιτητών, καλή διατροφή, κακή διατροφή, φοιτητήςel
heal.keywordalcohol consumption, students' nutrition, good nutrition, bad nutrition, university studenten
heal.advisorNameΦραγκιαδάκης, Γεώργιοςel
heal.advisorNameFragkiadakis, Georgiosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)