Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses ανά Λέξεις κλειδιά "hyperuricemia"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
H αξία της μπύρας στην καθημερινή διατροφή
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-07-27Ο ζύθος ή η μπύρα, γνωστή από τη αρχαιότητα, αποτελεί το τρίτο πιο συχνά καταναλώσιμο ρόφημα παγκοσμίως, μετά το νερό και το τσάι. Αποτελεί καθημερινό κομμάτι της διατροφής πολλών λαών. Η μπύρα περιέχει >2.000 οργανικές ... -
Υπερουριχαιμία, ουρική αρθρίτιδα και τρόποι αντιμετώπισης.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27-06-2012Σκοπός της παρούσας εργασίας ήταν η δημιουργία μιας εκτενούς βιβλιογραφικής ανασκόπησης των παθήσεων της υπερουριχαιμίας και της ουρικής αρθρίτιδας καταλήγοντας στους τρόπους αντιμετώπισης τους. Η μελέτη ξεκίνησε με την ...