Πλοήγηση Πτυχιακές εργασίες / Bachelor Theses ανά Λέξεις κλειδιά "quality control"
Αποτελέσματα 1-8 από 8
-
Ανάλυση συστημάτων παραγωγής σε επιχείρηση παραγωγής προιόντων μεταποίηση προτάσεις βελτιστοποίησης συστήματος.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 24-10-2008Σήμερα ο όρος διοίκηση παραγωγής αναφέρεται στην οριοθέτηση και στον έλεγχο των διαδικασιών εκείνων που στοχεύουν στην μετατροπή των ανθρώπινων και των υλικών πόρων σε αγαθά και υπηρεσίες Στην πτυχιακή αυτή εργασία θα γίνει ... -
Η αρτοποιία στην σύγχρονη Ελλάδα. Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP). Οι βασικές αρχές παρακολούθησης και εγκαταστάσεις αυτού.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-11-2009Το H.A.C.C.P. (Hazard Analysis-Critical Control Points) ή στα Ελληνικά Α.Κ.Κ.Σ.Ε. (Ανάλυση Κινδύνου στα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου), αποτελεί μια συστηματική προσέγγιση στην αναγνώριση, την εκτίμηση της επικινδυνότητας καθώς ... -
Η εξέλιξη του τεχνικού ελέγχου στα ελληνικά ΚΤΕΟ.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Εφ), Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-07-09Η παρούσα εργασία ασχολήθηκε με το ΚΤΕΟ και την ίδρυσή τους αλλά και τους τρόπους λειτουργίας τους. Πιο αναλυτικά, το πρώτο κεφάλαιο κατέγραψε την ανάγκη ίδρυσης των ΚΤΕΟ καταρτίζοντας αρχικά τον ορισμό, τις συνθήκες ίδρυσής ... -
Ηλεκτρονικά μηχανήματα ελέγχου ποιότητας επεξεργασίας τροφίμων.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-04-2008Τα ηλεκτρονικά μηχανήματα έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή του ανθρώπου. Όλο και περισσότερη χρήση τους γίνεται σε όλους τους τομείς όσο περνούν τα χρόνια. Όπως ήταν φυσικό θα εισέβαλλαν και στη βιομηχανία των ... -
Μέτρηση ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών και εξέταση της μεθόδου SERVQUAL. Μελέτη περίπτωσης: Η επιχείρηση "Γευσήνους".
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 23-12-2013Η αξιολόγηση της ικανοποίησης των πελατών είναι πρωταρχικός στόχος για κάθε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ειδικά αν θέλει να επιβιώσει σε αυτή την ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά. Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών είναι ... -
Ο ρόλος του ποιοτικού ελέγχου στην ελεγκτική διαδικασία.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 08-07-2015Σκοπός της παρούσας Πτυχιακής εργασίας είναι να εισάγει κάποιον στη βασική φιλοσοφία και θεωρία της Ελεγκτικής διαδικασίας μέσω του Ποιοτικού Ελέγχου, από την πρακτική διαδικασία και εφαρμογή τους μέχρι και την σύνταξη της ... -
Ποιοτικός έλεγχος και συστήματα διασφάλισης ποιότητας στον πρωτογενή τομέα.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2012Η παρούσα εργασία θα ασχοληθεί με το ζήτημα της ποιότητας. Πιο αναλυτικά, η εργασία θα ολοκληρωθεί μέσα από έξι κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο, θα δοθούν τα εννοιολογικά χαρακτηριστικά της ποιότητας, ενώ στο δεύτερο τα ... -
Πολυπαραμετρικός ποιοτικός έλεγχος εμφιαλωμένων φυσικών μεταλλικών και επιτραπέζιων νερών.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε.
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 30-04-2008Σκοπός της εργασίας αυτής ήταν αφενός μεν να διερευνηθεί και να διαπιστωθεί πειραματικά η ορθότητα μερικών από τα δεδομένα που αναγράφονται στη συσκευασία των νερών, και αφετέρου ο έλεγχος για πιθανή μικροβιακή επιμόλυνση. ...