• Εισαγωγή στην Terahertz (THZ) τεχνολογία.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.
    Συγγραφείς: Γκώγκος, Γεώργιος
    Επιβλέπων καθηγητής: Πετρίδης, Κωνσταντίνος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 25-09-2014
    Παρουσίαση των μεθόδων παραγωγής και ανίχνευσης της THZ ακτινοβολίας, με έμφαση στην παλμική THZ τεχνολογία, διερεύνηση της αλληλεπίδρασης των THZ κυμάτων με την ύλη και σύντομη αναφορά σε ορισμένες εφαρμογές της THZ τεχνολογίας.
  • Ο ρόλος του ποιοτικού ελέγχου του ελαιόλαδου ως μέσο τεκμηρίωσης του HACCP.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Κουτουλάκου, Σταυρούλα
    Επιβλέπων καθηγητής: Κοκκινάκης, Εμμανουήλ
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 2018-03-13
    Με το πέρασμα των χρόνων φαίνεται ότι η παραγωγή τροφίμων επηρεάζεται άμεσα από το τι θέλουν οι καταναλωτές : ποιότητα. Αρχικά, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που εξέταζε ο καταναλωτής ήταν η εμφάνιση, τα οργανοληπτικά ...