• Διατροφικές συνήθειες χορτοφάγων, 18 – 65 ετών, μελών του σωματίου «Επιστήμη της ψυχής» στην περιοχή της Αθήνας, περιόδου 2005.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Καβταρατζέ, Μάγια; Καρνάρου, Αγγελική
    Επιβλέπων καθηγητής: Μαρκάκη, Αναστασία
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008
    Εισαγωγή: Η χορτοφαγία είναι τρόπος ζωής, ο οποίος βασίζεται στα προϊόντα του φυτικού βασιλείου, με ή χωρίς τη χρήση αυγών, γαλακτοκομικών προϊόντων και ψαριών. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ομάδες χορτοφάγων που χωρίζονται ...
  • Ορθόδοξη νηστεία και διατροφή.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Πουλικίδου, Δέσποινα; Μπακέα, Μαρία –Μαγδαληνή
    Επιβλέπων καθηγητής: Παπαδάκη, Αγγελική
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2012
    Η παρούσα πτυχιακή εργασία αναφέρεται στην Ορθόδοξη Ελληνική νηστεία και την επίδραση που έχει στο διατροφικό προφίλ των νηστευτών. Το πρώτο μέρος της εργασίας χωρίζεται σε δύο κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο γίνεται αναφορά ...