Εμφάνιση απλής εγγραφής

Effect of organic fertilizer production in tomato, cucumber and pepper.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΒαλεργάκης, Ιωάννηςel
dc.creatorValergakis, Ioannisen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:17:49Z
dc.date.available2016-03-15T12:17:49Z
dc.date.issued2016-02-15T10:09:17Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/22
dc.description.abstractΑντικείμενο της πτυχιακής εργασίας είναι να διαπιστωθεί η επίδραση των διαφόρων επιπέδων οργανικών λιπασμάτων στην παραγωγή ντομάτας, αγγουριάς και πιπεριάς, σε σχέση με διάφορα επίπεδα χημικών λιπασμάτων. Για την παραπάνω διαπίστωση πραγματοποιηθήθηκε πείραμα ανάπτυξης και παραγωγής φυτών ντομάτας, αγγουριάς και πιπεριάς σε γλάστρες σε διάφορα υποστρώματα. Ακολούθησε η εφαρμογή επιφανειακών λιπάνσεων με υδατικά εκχυλίσματα των οργανικών λιπασμάτων και με διαλύματα χημικών λιπασμάτων. Για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των οργανικών λιπασμάτων σε σχέση με των χημικών καταγράφηκε η παραγωγή των φυτών τόσο από πλευράς ποσότητας όσο και ποιότητας.el
dc.description.abstractSubject of the thesis is to determine the impact of different levels of organic fertilizer in the production of tomato , cucumber and pepper in relation to various levels of chemical fertilizers. For the above stated pragmatopoiithithike experiment development and production of tomato plants , cucumber and peppers in pots on different substrates. Follow the application surface lubricating aqueous extracts of organic fertilizer and chemical fertilizer solutions . To evaluate the efficiency of organic fertilizers in relation to the recorded chemical production plants both in terms of quantity and quality .en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΕπίδραση οργανικών λιπασμάτων στην παραγωγή τομάτας, αγγουριάς και πιπεριάς.el
dc.titleEffect of organic fertilizer production in tomato, cucumber and pepper.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΒαλεργάκης, Ιωάννηςel
heal.creatorNameValergakis, Ioannisen
heal.publicationDate2016-02-15T10:09:17Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/22
heal.abstractΑντικείμενο της πτυχιακής εργασίας είναι να διαπιστωθεί η επίδραση των διαφόρων επιπέδων οργανικών λιπασμάτων στην παραγωγή ντομάτας, αγγουριάς και πιπεριάς, σε σχέση με διάφορα επίπεδα χημικών λιπασμάτων. Για την παραπάνω διαπίστωση πραγματοποιηθήθηκε πείραμα ανάπτυξης και παραγωγής φυτών ντομάτας, αγγουριάς και πιπεριάς σε γλάστρες σε διάφορα υποστρώματα. Ακολούθησε η εφαρμογή επιφανειακών λιπάνσεων με υδατικά εκχυλίσματα των οργανικών λιπασμάτων και με διαλύματα χημικών λιπασμάτων. Για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των οργανικών λιπασμάτων σε σχέση με των χημικών καταγράφηκε η παραγωγή των φυτών τόσο από πλευράς ποσότητας όσο και ποιότητας.el
heal.abstractSubject of the thesis is to determine the impact of different levels of organic fertilizer in the production of tomato , cucumber and pepper in relation to various levels of chemical fertilizers. For the above stated pragmatopoiithithike experiment development and production of tomato plants , cucumber and peppers in pots on different substrates. Follow the application surface lubricating aqueous extracts of organic fertilizer and chemical fertilizer solutions . To evaluate the efficiency of organic fertilizers in relation to the recorded chemical production plants both in terms of quantity and quality .en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΕπίδραση οργανικών λιπασμάτων στην παραγωγή τομάτας, αγγουριάς και πιπεριάς.el
heal.titleEffect of organic fertilizer production in tomato, cucumber and pepper.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordοργανικό λίπασμα, κομποστοποίηση, αγγουριά, πιπεριά, ντομάταel
heal.keywordorganic fertilizer, composting, cucumber, pepper plant, tomatoen
heal.advisorNameΜανιός, Θρασύβουλοςel
heal.advisorNameManios, Thrasyvoulosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)