Εμφάνιση απλής εγγραφής

The hardness as a qualitative characteristic of potable water and it's seffect in the human health. The case of Corfu.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΧρυσικοπούλου, Στυλιανήel
dc.creatorXrysikopoulou, Stylianien
dc.date.accessioned2016-03-15T14:28:24Z
dc.date.available2016-03-15T14:28:24Z
dc.date.issued2011-07-14T10:18:06Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/2552
dc.description.abstractΣκοπός της εργασίας ήταν η μελέτη της σκληρότητας του νερού ως ποιοτικό χαρακτηριστικό του πόσιμου νερού και οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία, καθώς και τα μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος.el
dc.description.abstractAim of work was the study of cruelty of water as qualitative characteristic of potable water and the repercussions in the human health, as well as the metres of confrontation of problem.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε.el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Applied Sciences, Department of Environmental and Natural Resources Engineeringen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΗ σκληρότητα ως ποιοτικό χαρακτηριστικό του πόσιμου νερού και η επίδραση στην ανθρώπινη υγεία. Η περίπτωση της Κέρκυρας.el
dc.titleThe hardness as a qualitative characteristic of potable water and it's seffect in the human health. The case of Corfu.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΧρυσικοπούλου, Στυλιανήel
heal.creatorNameXrysikopoulou, Stylianien
heal.publicationDate2011-07-14T10:18:06Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/2552
heal.abstractΣκοπός της εργασίας ήταν η μελέτη της σκληρότητας του νερού ως ποιοτικό χαρακτηριστικό του πόσιμου νερού και οι επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία, καθώς και τα μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος.el
heal.abstractAim of work was the study of cruelty of water as qualitative characteristic of potable water and the repercussions in the human health, as well as the metres of confrontation of problem.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε.el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Applied Sciences, Department of Environmental and Natural Resources Engineeringen
heal.titleΗ σκληρότητα ως ποιοτικό χαρακτηριστικό του πόσιμου νερού και η επίδραση στην ανθρώπινη υγεία. Η περίπτωση της Κέρκυρας.el
heal.titleThe hardness as a qualitative characteristic of potable water and it's seffect in the human health. The case of Corfu.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordπόσιμο νερό, ανθρώπινη υγείαel
heal.keyworddrinking water, human healthen
heal.advisorNameΣταυρουλάκης, Γεώργιοςel
heal.advisorNameStavroulakis, Georgiosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)