Εμφάνιση απλής εγγραφής

Water and aqueous infections.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΤσότσου, Ευδοξίαel
dc.creatorTsotsou, Evdoxiaen
dc.date.accessioned2016-03-15T14:34:21Z
dc.date.available2016-03-15T14:34:21Z
dc.date.issued2008-04-30T10:05:51Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/2686
dc.description.abstractΤο νερό είναι το πιο σημαντικό αγαθό για τον άνθρωπο, αλλά και το πιο επικίνδυνο όταν σε αυτό δεν λαμβάνονται μέτρα για την μικροβιολογική καθαρότητα του. Η εργασία αυτή περιέχει εφτά κεφάλαια που αναφέρονται σε βασικά θέματα που έχουν σχέση με την μικροβιολογία του νερού όπως την μορφολογία και την κατηγοριοποίηση των μικροοργανισμών, τις υδατογενείς λοιμώξεις που προκαλούνται από τη μόλυνση του, τους τρόπους απολύμανσης του νερού και τέλος τον τρόπο δειγματοληψίας και τις τεχνικές μικροβιολογικής ανάλυσης του νερού.el
dc.description.abstractThe water, the most important natural resource for the human life, can be the most dangerous factor for the human health when measures are not taken for microbiological cleanliness. The present work is covering the fundamental topics related with the microbiology of water. The morphology and categorization of microorganisms, the aqueous infections caused by polluted water, sampling, microbiological water analysis, and water disinfection are discussed.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε.el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Applied Sciences, Department of Environmental and Natural Resources Engineeringen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΝερό και υδατογενείς λοιμώξεις.el
dc.titleWater and aqueous infections.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΤσότσου, Ευδοξίαel
heal.creatorNameTsotsou, Evdoxiaen
heal.publicationDate2008-04-30T10:05:51Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/2686
heal.abstractΤο νερό είναι το πιο σημαντικό αγαθό για τον άνθρωπο, αλλά και το πιο επικίνδυνο όταν σε αυτό δεν λαμβάνονται μέτρα για την μικροβιολογική καθαρότητα του. Η εργασία αυτή περιέχει εφτά κεφάλαια που αναφέρονται σε βασικά θέματα που έχουν σχέση με την μικροβιολογία του νερού όπως την μορφολογία και την κατηγοριοποίηση των μικροοργανισμών, τις υδατογενείς λοιμώξεις που προκαλούνται από τη μόλυνση του, τους τρόπους απολύμανσης του νερού και τέλος τον τρόπο δειγματοληψίας και τις τεχνικές μικροβιολογικής ανάλυσης του νερού.el
heal.abstractThe water, the most important natural resource for the human life, can be the most dangerous factor for the human health when measures are not taken for microbiological cleanliness. The present work is covering the fundamental topics related with the microbiology of water. The morphology and categorization of microorganisms, the aqueous infections caused by polluted water, sampling, microbiological water analysis, and water disinfection are discussed.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε.el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Applied Sciences, Department of Environmental and Natural Resources Engineeringen
heal.titleΝερό και υδατογενείς λοιμώξεις.el
heal.titleWater and aqueous infections.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordνερό, λοίμωξη, ρύπανση περιβάλλοντος, μικροβιολογία, βακτήριο, απολύμανση, εμφιάλωση, δειγματοληψίαel
heal.keywordwater, infection, environmental pollution, microbiology, bacterium, sampling, bottling, disinfectionen
heal.advisorNameΣταυρουλάκης, Γεώργιοςel
heal.advisorNameStavroulakis, Georgiosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)