Εμφάνιση απλής εγγραφής

Perceptions and preferences of the Wider consumer population in terms of the Greek "Feta", "Cretan Gruyere", "Kefalotyri", "Kefalograviera" and organoleptic characteristics in the Greek and world market.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΠετειναράκη, Ειρήνηel
dc.creatorΠλουμάκη, Θεοδοσίαel
dc.creatorΑρετάκης, Γεώργιοςel
dc.creatorPeteinaraki, Eirinien
dc.creatorPloumaki, Theodosiaen
dc.creatorAretakis, Georgiosen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:24:45Z
dc.date.available2016-03-15T12:24:45Z
dc.date.issued2014-07-29T10:46:44Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/319
dc.description.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία πραγµατεύεται τις αντιλήψεις και τις προτιµήσεις του καταναλωτικού κοινού σε ότι αφορά το ελληνικά τυριά «φέτα», «γραβιέρα Κρήτης», «κεφαλοτύρι», «κεφαλογραβιέρα» και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους στην ελληνική και την παγκόσµια αγορά. Στο πρώτο µέρος της εργασίας που είναι θεωρητικό παρατίθενται γενικά στοιχεία για τον κλάδο των τυροκοµικών προϊόντων και για κάθε ένα είδος τυριού. Στο δεύτερο µέρος της εργασίας που είναι πρακτικό, παρατίθεται η οργανοληπτική έρευνα που πραγµατοποιήθηκε στο ΤΕΙ Κρήτης – Παράρτηµα Σητείας, καθώς και τα αποτελέσµατά της. Τέλος, ακολουθούν τα συµπεράσµατα και οι προτάσεις.el
dc.description.abstractThe present essay, deals with the perceptions and preferences of the wide consumer population in terms of the Greek cheeses "feta", "cretan gruyere", "kefalotyri", "kefalograviera" and organoleptic characteristics in the Greek and world market. The first part of the essay is theoretical and contains general information about the dairy products industry and information about each type of cheese in reaserch. The second part of the essay is practical. It contains the sensory survey of the TEI of Crete - Sitia Brunch and its effects. Finally, the conclusions and recommendations are listed.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΑντιλήψεις και προτιµήσεις του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού σε ότι αφορά τα ελληνικά Τυριά "Φέτα", "Γραβιέρα Κρήτης", "Κεφαλοτύρι”, “Κεφαλογραβιέρα" και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους στην ελληνική και παγκόσµια αγορά.el
dc.titlePerceptions and preferences of the Wider consumer population in terms of the Greek "Feta", "Cretan Gruyere", "Kefalotyri", "Kefalograviera" and organoleptic characteristics in the Greek and world market.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΠετειναράκη, Ειρήνηel
heal.creatorNameΠλουμάκη, Θεοδοσίαel
heal.creatorNameΑρετάκης, Γεώργιοςel
heal.creatorNamePeteinaraki, Eirinien
heal.creatorNamePloumaki, Theodosiaen
heal.creatorNameAretakis, Georgiosen
heal.publicationDate2014-07-29T10:46:44Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/319
heal.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία πραγµατεύεται τις αντιλήψεις και τις προτιµήσεις του καταναλωτικού κοινού σε ότι αφορά το ελληνικά τυριά «φέτα», «γραβιέρα Κρήτης», «κεφαλοτύρι», «κεφαλογραβιέρα» και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους στην ελληνική και την παγκόσµια αγορά. Στο πρώτο µέρος της εργασίας που είναι θεωρητικό παρατίθενται γενικά στοιχεία για τον κλάδο των τυροκοµικών προϊόντων και για κάθε ένα είδος τυριού. Στο δεύτερο µέρος της εργασίας που είναι πρακτικό, παρατίθεται η οργανοληπτική έρευνα που πραγµατοποιήθηκε στο ΤΕΙ Κρήτης – Παράρτηµα Σητείας, καθώς και τα αποτελέσµατά της. Τέλος, ακολουθούν τα συµπεράσµατα και οι προτάσεις.el
heal.abstractThe present essay, deals with the perceptions and preferences of the wide consumer population in terms of the Greek cheeses "feta", "cretan gruyere", "kefalotyri", "kefalograviera" and organoleptic characteristics in the Greek and world market. The first part of the essay is theoretical and contains general information about the dairy products industry and information about each type of cheese in reaserch. The second part of the essay is practical. It contains the sensory survey of the TEI of Crete - Sitia Brunch and its effects. Finally, the conclusions and recommendations are listed.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
heal.titleΑντιλήψεις και προτιµήσεις του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού σε ότι αφορά τα ελληνικά Τυριά "Φέτα", "Γραβιέρα Κρήτης", "Κεφαλοτύρι”, “Κεφαλογραβιέρα" και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους στην ελληνική και παγκόσµια αγορά.el
heal.titlePerceptions and preferences of the Wider consumer population in terms of the Greek "Feta", "Cretan Gruyere", "Kefalotyri", "Kefalograviera" and organoleptic characteristics in the Greek and world market.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordγαλακτοκομικό προϊόν, τυρί φέτα, οργανοληπτικό χαρακτηριστικό, κρητική γραβιέραel
heal.keyworddairy product, feta cheese, organoleptic characteristic, cretan gruyereen
heal.advisorNameΦραγκιαδάκης, Γεώργιοςel
heal.advisorNameFragkiadakis, Georgiosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)