Εμφάνιση απλής εγγραφής

Research of quality management systems for food in Greece.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΚασιώτη, Σοφίαel
dc.creatorΝικολού, Σεβαστήel
dc.creatorKasioti, Sophiaen
dc.creatorNikolou, Sevastien
dc.date.accessioned2016-03-15T12:26:27Z
dc.date.available2016-03-15T12:26:27Z
dc.date.issued2009-05-15T12:57:51Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/403
dc.description.abstractΗ πρόσβαση στην αγορά ασφαλών τροφίμων είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα. Όλοι όσοι εμπλέκονται στην παραγωγή , την επεξεργασία, την πώληση και παροχή τροφίμων έχουν ως ρόλο να εξασφαλίσουν ότι τα τρόφιμα που φτάνουν στο τραπέζι μας δεν θα αποτελεσουν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν τον αφοδιασμό ασφαλών προϊόντων και την προώθηση της καλής υγείας των τοπικών πληθυσμών. Η νομοθεσία για τα τρόφιμα, σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο προϋποθέτει ότι οι επιχειρήσεις τροφίμων έχουν προβεί σε ανάλυση κινδύνων και παρουσιάζει τα αναγκαία μέτρα για να διασφαλίσει την παραγωγή ασφαλών προϊόντων. Κατευθυντήριες γραμμές για τα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (FSMS), με βάση τις γενικές απαιτήσεις για την υγιεινή και τις αρχές για την Ανάλυση Κινδύνων Στα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (HACCP) ορίζονται διεθνώς από τον FAO / WHO.el
dc.description.abstractAccess to a secure supply of safe food is a human right. Everyone who is involved in food production, processing, sale and service has a role in ensuring that the food that reaches our tables will not be a hazard to human health. Quality Guarantee systems are designed to ensure the existence of a safe food supply, and promote the good health of local populations. Food legislation in many countries around the world requires that food businesses have conducted a hazard analysis and introduced measures necessary to ensure the production of safe food. Guidelines for food safety management systems (FSMS), based on general requirements for hygiene and principles for Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) are defined internationally by the FAO/WHO (CODEX - 2001).en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΔιερεύνηση συστημάτων διασφάλισης της υγιεινής των τροφίμων στην Ελλάδα.el
dc.titleResearch of quality management systems for food in Greece.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΚασιώτη, Σοφίαel
heal.creatorNameΝικολού, Σεβαστήel
heal.creatorNameKasioti, Sophiaen
heal.creatorNameNikolou, Sevastien
heal.publicationDate2009-05-15T12:57:51Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/403
heal.abstractΗ πρόσβαση στην αγορά ασφαλών τροφίμων είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα. Όλοι όσοι εμπλέκονται στην παραγωγή , την επεξεργασία, την πώληση και παροχή τροφίμων έχουν ως ρόλο να εξασφαλίσουν ότι τα τρόφιμα που φτάνουν στο τραπέζι μας δεν θα αποτελεσουν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν τον αφοδιασμό ασφαλών προϊόντων και την προώθηση της καλής υγείας των τοπικών πληθυσμών. Η νομοθεσία για τα τρόφιμα, σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο προϋποθέτει ότι οι επιχειρήσεις τροφίμων έχουν προβεί σε ανάλυση κινδύνων και παρουσιάζει τα αναγκαία μέτρα για να διασφαλίσει την παραγωγή ασφαλών προϊόντων. Κατευθυντήριες γραμμές για τα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (FSMS), με βάση τις γενικές απαιτήσεις για την υγιεινή και τις αρχές για την Ανάλυση Κινδύνων Στα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (HACCP) ορίζονται διεθνώς από τον FAO / WHO.el
heal.abstractAccess to a secure supply of safe food is a human right. Everyone who is involved in food production, processing, sale and service has a role in ensuring that the food that reaches our tables will not be a hazard to human health. Quality Guarantee systems are designed to ensure the existence of a safe food supply, and promote the good health of local populations. Food legislation in many countries around the world requires that food businesses have conducted a hazard analysis and introduced measures necessary to ensure the production of safe food. Guidelines for food safety management systems (FSMS), based on general requirements for hygiene and principles for Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) are defined internationally by the FAO/WHO (CODEX - 2001).en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
heal.titleΔιερεύνηση συστημάτων διασφάλισης της υγιεινής των τροφίμων στην Ελλάδα.el
heal.titleResearch of quality management systems for food in Greece.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordτρόφιμα, διασφάλιση ποιότητας, υγιεινή τροφίμωνel
heal.keywordfood, quality assurance, food sanitationen
heal.advisorNameΚοκκινάκης, Εμμανουήλel
heal.advisorNameKokkinakis, Emmanouilen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)