Εμφάνιση απλής εγγραφής

Influence of water hygiene in the quality of foods.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΑλεξιάδου, Μαρίαel
dc.creatorAlejiadou, Mariaen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:26:37Z
dc.date.available2016-03-15T12:26:37Z
dc.date.issued2008-10-17T10:23:53Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/412
dc.description.abstract«Νερό είναι η αρχή των πάντων» κατά τον Θαλή τον Μιλήσιο και ένα από τα τέσσερα «βασικά στοιχεία» κατά τον Αριστοτέλη. Η σημαντικότερη πηγή ζωής όλων των οργανισμών είναι το νερό. Η ύπαρξή του είναι πολύ σημαντική τόσο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στον πλανήτη όσο και για την ίδιά μας τη ζωή. Η σημασία του νερού είναι μεγάλη (περιβαλλοντική, υγειονομική, διατροφική) και η χρήση του πολύ σημαντική. Ο σκοπός της πτυχιακής αυτής είναι να αναλυθεί η αξιοποίηση του νερού από τις διάφορες βιομηχανίες τροφίμων αλλά και η χρησιμότητά του προς αυτές. Ως επίσεις θα αναφερθεί και η χημική αλλα και μικροβιολογική αξία και ανάλυση του νερού και η χρησιμοποιήση του σαν πρώτη ύλη από τη βιομηχανία των τροφίμων. Η ανθρώπινη υγεία είναι ένας ακόμα παράγοντας που θα εξεταστεί σε αυτό το θέμα μιας και όπως προαναφερθήκαμε το νερό είναι αυτό που καθορίζει τη ζωή μας αλλά και την υγεία μας. Το νερό που καθορίζετε για την ανθρώπινη κατανάλωση και χρησιμοποήση από της δίαφορες βιομηχανίες πρέπει να είναι ασφαλές και ακίνδυνο για την υγεία. Το νερό είναι ένας σοβαρός παράγοντας επιβίωσης και πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι για τη σωστή του χρήση και τη διατήρηση της καλής του ποιότητας.el
dc.description.abstract«Water is the beginning of all the things» Thalis Milisios. Water is one one of the four «basic elements» Aristotelis. Water is the most meaningfull sourse of life. It’s existence is very importand for the maintenance of life. The values of water are very importand such as enviromental, hygienic and nutritional. The main line of this project is the usage of water in food industries (as crude, for hygiene etc) and the chemical and biological values and analyzations. Another consideration that is going to be reported in this project is the human health, because water as well said a few lines up is the most importand element for the maintenance of life. Water that is determine for human consuption and its usage of the food industries must be safe and harmless for the human health; it’s the most important factor of substistence and we all have to be very responsible for its right usage and upkeep its best quality.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΕπίδραση της υγιεινής του νερού στην ποιότητα των τροφίμων.el
dc.titleInfluence of water hygiene in the quality of foods.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΑλεξιάδου, Μαρίαel
heal.creatorNameAlejiadou, Mariaen
heal.publicationDate2008-10-17T10:23:53Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/412
heal.abstract«Νερό είναι η αρχή των πάντων» κατά τον Θαλή τον Μιλήσιο και ένα από τα τέσσερα «βασικά στοιχεία» κατά τον Αριστοτέλη. Η σημαντικότερη πηγή ζωής όλων των οργανισμών είναι το νερό. Η ύπαρξή του είναι πολύ σημαντική τόσο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στον πλανήτη όσο και για την ίδιά μας τη ζωή. Η σημασία του νερού είναι μεγάλη (περιβαλλοντική, υγειονομική, διατροφική) και η χρήση του πολύ σημαντική. Ο σκοπός της πτυχιακής αυτής είναι να αναλυθεί η αξιοποίηση του νερού από τις διάφορες βιομηχανίες τροφίμων αλλά και η χρησιμότητά του προς αυτές. Ως επίσεις θα αναφερθεί και η χημική αλλα και μικροβιολογική αξία και ανάλυση του νερού και η χρησιμοποιήση του σαν πρώτη ύλη από τη βιομηχανία των τροφίμων. Η ανθρώπινη υγεία είναι ένας ακόμα παράγοντας που θα εξεταστεί σε αυτό το θέμα μιας και όπως προαναφερθήκαμε το νερό είναι αυτό που καθορίζει τη ζωή μας αλλά και την υγεία μας. Το νερό που καθορίζετε για την ανθρώπινη κατανάλωση και χρησιμοποήση από της δίαφορες βιομηχανίες πρέπει να είναι ασφαλές και ακίνδυνο για την υγεία. Το νερό είναι ένας σοβαρός παράγοντας επιβίωσης και πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι για τη σωστή του χρήση και τη διατήρηση της καλής του ποιότητας.el
heal.abstract«Water is the beginning of all the things» Thalis Milisios. Water is one one of the four «basic elements» Aristotelis. Water is the most meaningfull sourse of life. It’s existence is very importand for the maintenance of life. The values of water are very importand such as enviromental, hygienic and nutritional. The main line of this project is the usage of water in food industries (as crude, for hygiene etc) and the chemical and biological values and analyzations. Another consideration that is going to be reported in this project is the human health, because water as well said a few lines up is the most importand element for the maintenance of life. Water that is determine for human consuption and its usage of the food industries must be safe and harmless for the human health; it’s the most important factor of substistence and we all have to be very responsible for its right usage and upkeep its best quality.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
heal.titleΕπίδραση της υγιεινής του νερού στην ποιότητα των τροφίμων.el
heal.titleInfluence of water hygiene in the quality of foods.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordΝερό, ποιότητα τροφίμωνel
heal.keywordWater, quality of foodsen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)