Εμφάνιση απλής εγγραφής

Health and safety at work to small and medium sized enterprise. Study of occupational risk assessment in Bakery.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΓουργιώτη, Ειρήνηel
dc.creatorGourgioti, Eirinien
dc.date.accessioned2016-03-15T16:07:41Z
dc.date.available2016-03-15T16:07:41Z
dc.date.issued2013-11-27T21:22:54Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/4346
dc.description.abstractΗ συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί ένα μικρό κομμάτι ενός πολύ μεγάλου τμήματος της υγιεινής και της ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους. Η εργασία δεν αποτελεί μόνο μια από τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου, μπορεί να αποτελέσει συγχρόνως και κίνδυνο για την σωματική και ψυχική υγεία του. Η παρούσα μελέτη, έχει σαν σκοπό να αναλύσει μερικούς από τους κινδύνους που προέρχονται από την εργασία σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κυρίως στα αρτοποιεία, καθώς και την επίδραση αυτών στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων. Η παροχή πληροφοριών για την αντιμετώπιση των κινδύνων και η εφαρμογή τους είναι η πλέον σημαντική, όπως άλλωστε και οι εφαρμογές της κατάλληλης νομοθεσίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία. Παρακάτω λοιπόν θα αναλύσουμε ένα μεγάλο ποσοστό παραγόντων που επηρεάζουν την υγιεινή και ασφάλεια στους εργασιακούς αυτούς χώρους.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Εφ), Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Engineering (STEF), Department of Mechanical Engineeringen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΥγιεινή και ασφάλεια εργασίας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου σε Αρτοποιείο.el
dc.titleHealth and safety at work to small and medium sized enterprise. Study of occupational risk assessment in Bakery.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΓουργιώτη, Ειρήνηel
heal.creatorNameGourgioti, Eirinien
heal.publicationDate2013-11-27T21:22:54Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/4346
heal.abstractΗ συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί ένα μικρό κομμάτι ενός πολύ μεγάλου τμήματος της υγιεινής και της ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους. Η εργασία δεν αποτελεί μόνο μια από τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου, μπορεί να αποτελέσει συγχρόνως και κίνδυνο για την σωματική και ψυχική υγεία του. Η παρούσα μελέτη, έχει σαν σκοπό να αναλύσει μερικούς από τους κινδύνους που προέρχονται από την εργασία σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κυρίως στα αρτοποιεία, καθώς και την επίδραση αυτών στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων. Η παροχή πληροφοριών για την αντιμετώπιση των κινδύνων και η εφαρμογή τους είναι η πλέον σημαντική, όπως άλλωστε και οι εφαρμογές της κατάλληλης νομοθεσίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία. Παρακάτω λοιπόν θα αναλύσουμε ένα μεγάλο ποσοστό παραγόντων που επηρεάζουν την υγιεινή και ασφάλεια στους εργασιακούς αυτούς χώρους.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Εφ), Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Engineering (STEF), Department of Mechanical Engineeringen
heal.titleΥγιεινή και ασφάλεια εργασίας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μελέτη εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου σε Αρτοποιείο.el
heal.titleHealth and safety at work to small and medium sized enterprise. Study of occupational risk assessment in Bakery.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordμικρομεσαία επιχείρηση, υγιεινή, ασφάλισηel
heal.keywordsmall and medium sized enterprise, sanitation, insuranceen
heal.advisorNameΜονιάκης, Μύρωνel
heal.advisorNameMoniakis, Myronen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)