Εμφάνιση απλής εγγραφής

Culture «Pak choi».

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΚωστής, Γεώργιοςel
dc.creatorKostis, Georgiosen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:27:07Z
dc.date.available2016-03-15T12:27:07Z
dc.date.issued2008-2-29T14:35:4Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/434
dc.description.abstractΤο Pac choi ανοίκει στο είδος Brassica oleracea, όμως έχει μερικές ιδιαίτερες ιδιομορφίες που το διαφοροποιούν από τις άλλες ποικιλίες και τα υβρίδια. Αντίθετα πολλά φυσιολογικά και μορφολογικά χαρακτηριστικα είναι τυπικά του είδους και το ίδιο συμβαίνει με τα παράσιτα που το επηρεάζουν. Σε αυτή την έρευνα ο σκοπός είναι να προσεγγίστούν οι καλλιεργητικές ανάγκες και τα προβλήματα που συνδέονται με την καλλιέργεια του Pac choi γενικά και ειδικότερα σε Μεσογειακές συνθήκες. Το κυριότερο μέρος της διαδικασιας είναι η καλλιέργεια του Pac choi στη περιοχη Ηρακλείου στα τελη χειμώνα, αρχές άνοιξης σε θερμοκήπιο και υπαίθρια. Κατά τη διάρκεια της πειραματικής διαδικασίας μετρήθηκε η ανάπτυξη των φυτών. Τα αποτελέσματα αξιολογήθηκαν από τη πλευρά της καταλληλότητας της καλλιέργειας του Pac choi στη περιοχή και τη περίοδο του χρόνου.el
dc.description.abstractPac choi belongs to the Brassica oleracea species, yet it has some typical features that differentiate it from the other varieties and hybrids. However many physiological and morphological characteristics are common of the species, so are many of the parasites that affect it. In this survey the aim is to approach the cultural needs and issues that relate with the cultivation of Pac choi in general and in Mediterranean environmental conditions in specific. The main part of the study was the cultivation of Pac choi in the area of Heracleion in the late winder and early spring in greenhouse and outdoors. Throughout the experimental procedure the development of the plants was been monitored. The results were evaluated from the aspect of the suitability of the cultivation of Pac choi in the area and the specific period of the year.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΚαλλιέργεια «Pak choi».el
dc.titleCulture «Pak choi».en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΚωστής, Γεώργιοςel
heal.creatorNameKostis, Georgiosen
heal.publicationDate2008-2-29T14:35:4Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/434
heal.abstractΤο Pac choi ανοίκει στο είδος Brassica oleracea, όμως έχει μερικές ιδιαίτερες ιδιομορφίες που το διαφοροποιούν από τις άλλες ποικιλίες και τα υβρίδια. Αντίθετα πολλά φυσιολογικά και μορφολογικά χαρακτηριστικα είναι τυπικά του είδους και το ίδιο συμβαίνει με τα παράσιτα που το επηρεάζουν. Σε αυτή την έρευνα ο σκοπός είναι να προσεγγίστούν οι καλλιεργητικές ανάγκες και τα προβλήματα που συνδέονται με την καλλιέργεια του Pac choi γενικά και ειδικότερα σε Μεσογειακές συνθήκες. Το κυριότερο μέρος της διαδικασιας είναι η καλλιέργεια του Pac choi στη περιοχη Ηρακλείου στα τελη χειμώνα, αρχές άνοιξης σε θερμοκήπιο και υπαίθρια. Κατά τη διάρκεια της πειραματικής διαδικασίας μετρήθηκε η ανάπτυξη των φυτών. Τα αποτελέσματα αξιολογήθηκαν από τη πλευρά της καταλληλότητας της καλλιέργειας του Pac choi στη περιοχή και τη περίοδο του χρόνου.el
heal.abstractPac choi belongs to the Brassica oleracea species, yet it has some typical features that differentiate it from the other varieties and hybrids. However many physiological and morphological characteristics are common of the species, so are many of the parasites that affect it. In this survey the aim is to approach the cultural needs and issues that relate with the cultivation of Pac choi in general and in Mediterranean environmental conditions in specific. The main part of the study was the cultivation of Pac choi in the area of Heracleion in the late winder and early spring in greenhouse and outdoors. Throughout the experimental procedure the development of the plants was been monitored. The results were evaluated from the aspect of the suitability of the cultivation of Pac choi in the area and the specific period of the year.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΚαλλιέργεια «Pak choi».el
heal.titleCulture «Pak choi».en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordPak choi, καλλιέργειαel
heal.keywordPak choi, cultivationen
heal.advisorNameΒογιατζάκη, Αντωνίαel
heal.advisorNameVogiatzaki, Antoniaen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)