Εμφάνιση απλής εγγραφής

Developing of innovative business plan. Case application: establishment vertical unit of organic wine production.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΒαγιωνάκη, Μαρίαel
dc.creatorΛαζάκη, Μαρίαel
dc.creatorVagionaki, Mariaen
dc.creatorLazaki, Mariaen
dc.date.accessioned2016-03-15T16:22:36Z
dc.date.available2016-03-15T16:22:36Z
dc.date.issued2014-12-09T14:21:36Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/4750
dc.description.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία αποτέλεσε το αντικείμενο μελέτης μας εδώ και ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και θεωρούμε πως η θεματολογία ήταν πολύ σπουδαίας σημασίας, όσον αφορά την αναγκαιότητα της στην μετέπειτα πορεία μας στον κλάδο. Είναι δεδομένο, πως στην πορεία της συγκεκριμένης εργασίας αναλύθηκαν τα σπουδαιότερα βήματα που φτάνει μια επιχείρηση στην σύσταση ενός επιχειρηματικού πλάνου και τελικά προχωρήσαμε σε ένα υποθετικό επιχειρηματικό πλάνο για την χρηματοδότηση της επιχείρησης υπό σύσταση από αρμόδιο φορέα. Φυσικά, τα δεδομένα που αναφέρονται στο εσωτερικό του επιχειρηματικού πλάνου δεν είναι τυχαία αριθμητικά δεδομένα, μιας και πριν την παρουσίαση της μελέτης μας, αλλά και κατά την διάρκεια της συλλογής του υλικού, συγκεντρώθηκαν δεδομένα από συγκεκριμένη μονάδα οινοπαραγωγής, σε μια από τις δημοφιλέστερες για την σύσταση τέτοιων επιχειρήσεων, περιοχή, αλλά και έπειτα από την εξέταση του φυσικού περιβάλλοντος που ενδείκνυται φυσικά για την σύσταση μιας τέτοιου τύπου επιχείρησης. Δεν σταθήκαμε μόνο στην παραγωγή εκλεκτού βιολογικού οίνου, καθώς λόγω της υπόστασης του συγκεκριμένου προϊόντος, αλλά και λόγω του σπουδαίου αγροτικού περιβάλλοντος, είναι δυνατή και η παραγωγή αγνών αγροτικών προϊόντων και η παράλληλη διάθεσή τους όχι μόνο στα πλαίσια της Κρήτης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Ελπίζουμε πως η συγκεκριμένη προσπάθεια μας θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εγχειρίδιο στα χέρια του κάθε επιχειρηματία, δυνητικού ή μη προκειμένου να συστήσει το επιχειρηματικό του σχέδιο και να επιδιώξει την αντίστοιχη χρηματοδότηση.el
dc.description.abstractThis project was the subject of our study for quite a long time and we believe that the subject was of very great importance as regards to the necessity of the subsequent development of our business. It is certain that in the course of this study we analyzed the most important steps that a business takes in order to establish a business plan and eventually move to a hypothetical business plan for the financing of the company being set up by a competent organization. Of course, the data reported within the business plan is not random figures, since before the presentation of our study, and during the collection of material and gathering of data from specific wineries, in one of the most popular for such business area, but after examining the physical environment appropriate course for the formation of this type of business. It was not only in providing wine products, because of the existence of the service, but also because of the great rural environment, it is also possible to produce pure agricultural products and parallel access not only as part of Crete as well as in all Greece. We hope that this effort will serve as a useful guide in the hands of every entrepreneur, potential or not to recommend the business plan and to seek the necessary funding.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικήςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accounting and Financeen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΕκπόνηση καινοτομικού επιχειρηματικού σχεδίου. Περίπτωση εφαρμογής: ίδρυση κάθετης μονάδας παραγωγής βιολογικού κρασιού.el
dc.titleDeveloping of innovative business plan. Case application: establishment vertical unit of organic wine production.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΒαγιωνάκη, Μαρίαel
heal.creatorNameΛαζάκη, Μαρίαel
heal.creatorNameVagionaki, Mariaen
heal.creatorNameLazaki, Mariaen
heal.publicationDate2014-12-09T14:21:36Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/4750
heal.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία αποτέλεσε το αντικείμενο μελέτης μας εδώ και ένα αρκετά μεγάλο διάστημα και θεωρούμε πως η θεματολογία ήταν πολύ σπουδαίας σημασίας, όσον αφορά την αναγκαιότητα της στην μετέπειτα πορεία μας στον κλάδο. Είναι δεδομένο, πως στην πορεία της συγκεκριμένης εργασίας αναλύθηκαν τα σπουδαιότερα βήματα που φτάνει μια επιχείρηση στην σύσταση ενός επιχειρηματικού πλάνου και τελικά προχωρήσαμε σε ένα υποθετικό επιχειρηματικό πλάνο για την χρηματοδότηση της επιχείρησης υπό σύσταση από αρμόδιο φορέα. Φυσικά, τα δεδομένα που αναφέρονται στο εσωτερικό του επιχειρηματικού πλάνου δεν είναι τυχαία αριθμητικά δεδομένα, μιας και πριν την παρουσίαση της μελέτης μας, αλλά και κατά την διάρκεια της συλλογής του υλικού, συγκεντρώθηκαν δεδομένα από συγκεκριμένη μονάδα οινοπαραγωγής, σε μια από τις δημοφιλέστερες για την σύσταση τέτοιων επιχειρήσεων, περιοχή, αλλά και έπειτα από την εξέταση του φυσικού περιβάλλοντος που ενδείκνυται φυσικά για την σύσταση μιας τέτοιου τύπου επιχείρησης. Δεν σταθήκαμε μόνο στην παραγωγή εκλεκτού βιολογικού οίνου, καθώς λόγω της υπόστασης του συγκεκριμένου προϊόντος, αλλά και λόγω του σπουδαίου αγροτικού περιβάλλοντος, είναι δυνατή και η παραγωγή αγνών αγροτικών προϊόντων και η παράλληλη διάθεσή τους όχι μόνο στα πλαίσια της Κρήτης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Ελπίζουμε πως η συγκεκριμένη προσπάθεια μας θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εγχειρίδιο στα χέρια του κάθε επιχειρηματία, δυνητικού ή μη προκειμένου να συστήσει το επιχειρηματικό του σχέδιο και να επιδιώξει την αντίστοιχη χρηματοδότηση.el
heal.abstractThis project was the subject of our study for quite a long time and we believe that the subject was of very great importance as regards to the necessity of the subsequent development of our business. It is certain that in the course of this study we analyzed the most important steps that a business takes in order to establish a business plan and eventually move to a hypothetical business plan for the financing of the company being set up by a competent organization. Of course, the data reported within the business plan is not random figures, since before the presentation of our study, and during the collection of material and gathering of data from specific wineries, in one of the most popular for such business area, but after examining the physical environment appropriate course for the formation of this type of business. It was not only in providing wine products, because of the existence of the service, but also because of the great rural environment, it is also possible to produce pure agricultural products and parallel access not only as part of Crete as well as in all Greece. We hope that this effort will serve as a useful guide in the hands of every entrepreneur, potential or not to recommend the business plan and to seek the necessary funding.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικήςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accounting and Financeen
heal.titleΕκπόνηση καινοτομικού επιχειρηματικού σχεδίου. Περίπτωση εφαρμογής: ίδρυση κάθετης μονάδας παραγωγής βιολογικού κρασιού.el
heal.titleDeveloping of innovative business plan. Case application: establishment vertical unit of organic wine production.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordεπιχειρηματικό σχέδιο, καινοτομία, κρασί, βιολογική καλλιέργεια, ανάλυση SWOT, στρατηγικό μάνατζμεντel
heal.keywordbusiness plan, innovation, wine, organic farming, SWOT analysis, strategic managementen
heal.advisorNameΑναστασάκης, Ανδρέαςel
heal.advisorNameAnastasakis, Andreasen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)