Εμφάνιση απλής εγγραφής

The impact of the crisis on food and beverage in Crete.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΖαφείρης, Εμμανουήλel
dc.creatorΚαλοκύρης, Κωνσταντίνοςel
dc.creatorΛουράκης, Γεώργιοςel
dc.creatorZafeiris, Emmanouilen
dc.creatorKalokyris, Konstantinosen
dc.creatorLourakis, Georgiosen
dc.date.accessioned2016-03-15T16:29:08Z
dc.date.available2016-03-15T16:29:08Z
dc.date.issued2015-11-09T10:26:10Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/4997
dc.description.abstractΑντικείμενο διερεύνησης της παρούσας εργασίας αποτελεί η συμπεριφορά των επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια της Κρήτης και έχουν ως κύριο αντικείμενο τους της παραγωγή, εμπορία και διάθεση των αγαθών του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας, συνδυαστικά με τον δευτερογενή τομέα, του τομέα των τροφίμων και ποτών και η επίδραση που είχε η κρίση πάνω τους. Πιο συγκεκριµένα, η ανάλυση που πραγματοποιείται εξελίσσεται στα πλαίσια της δευτερογενούς έρευνας και καταλήγει στην διεξαγωγή συγκεκριμένων συμπερασμάτων.el
dc.description.abstractSince the writing of this paper resulting inferences crucial, regarding the behavior of food and beverage business in Crete and the effect on the economy of the island during the economic crisis. More generally, and with respect to the entire Greek region through surveys, which were reviewed, it appears that the Greek food and beverage industry has a dominant position in the Greek manufacturing contributing the highest percentage in all the fundamentals, It is one of the locomotives of the Greek economy and presenting the highest flexibility while the lowest decline compared with the other branches of manufacturing in today's era, the era of global economic crisis. Crete is a small market, lack of basic infrastructure and a market moving strongly around tourism, food products, agricultural products, construction and trade. The primary sector is indeed playing an important role for the Region of Crete than the average for Greece, so according to the gross value added (GVA) and under employment. In some areas even as organic production or hydroponics are more advanced than the average in Greece.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικήςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accounting and Financeen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΟι επιπτώσεις της κρίσης στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών στην Κρήτη.el
dc.titleThe impact of the crisis on food and beverage in Crete.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΖαφείρης, Εμμανουήλel
heal.creatorNameΚαλοκύρης, Κωνσταντίνοςel
heal.creatorNameΛουράκης, Γεώργιοςel
heal.creatorNameZafeiris, Emmanouilen
heal.creatorNameKalokyris, Konstantinosen
heal.creatorNameLourakis, Georgiosen
heal.publicationDate2015-11-09T10:26:10Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/4997
heal.abstractΑντικείμενο διερεύνησης της παρούσας εργασίας αποτελεί η συμπεριφορά των επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια της Κρήτης και έχουν ως κύριο αντικείμενο τους της παραγωγή, εμπορία και διάθεση των αγαθών του πρωτογενούς τομέα της οικονομίας, συνδυαστικά με τον δευτερογενή τομέα, του τομέα των τροφίμων και ποτών και η επίδραση που είχε η κρίση πάνω τους. Πιο συγκεκριµένα, η ανάλυση που πραγματοποιείται εξελίσσεται στα πλαίσια της δευτερογενούς έρευνας και καταλήγει στην διεξαγωγή συγκεκριμένων συμπερασμάτων.el
heal.abstractSince the writing of this paper resulting inferences crucial, regarding the behavior of food and beverage business in Crete and the effect on the economy of the island during the economic crisis. More generally, and with respect to the entire Greek region through surveys, which were reviewed, it appears that the Greek food and beverage industry has a dominant position in the Greek manufacturing contributing the highest percentage in all the fundamentals, It is one of the locomotives of the Greek economy and presenting the highest flexibility while the lowest decline compared with the other branches of manufacturing in today's era, the era of global economic crisis. Crete is a small market, lack of basic infrastructure and a market moving strongly around tourism, food products, agricultural products, construction and trade. The primary sector is indeed playing an important role for the Region of Crete than the average for Greece, so according to the gross value added (GVA) and under employment. In some areas even as organic production or hydroponics are more advanced than the average in Greece.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικήςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accounting and Financeen
heal.titleΟι επιπτώσεις της κρίσης στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών στην Κρήτη.el
heal.titleThe impact of the crisis on food and beverage in Crete.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordοικονομική κρίση, επιχείρηση, τρόφιμα, ποτά, Κρήτηel
heal.keywordfinancial crisis, enterprise, food, beverages, Creteen
heal.advisorNameΓιαννούλης, Ιωάννηςel
heal.advisorNameGianoulis, Ioannisen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)