Η αντίληψη του καταναλωτή ως προς ποιότητα και την ασφάλεια τροφίμων.
The perception of consumers as to quality and food safety.

Προβολή/ Άνοιγμα
Ημερομηνία
2011-04-05Συγγραφέας
Ζερβάκη, Μαρία
Φραγκιαδάκης, Γιάννης
Zervaki, Maria
Fragkiadakis, Giannis
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφήςΕπιτομή
Σκοπός της παρούσας πτυχιακής μελέτης είναι να διαχωρίσουμε την ποιότητα από την ασφάλεια, να μελετήσουμε άμεσα την καταναλωτική συμπεριφορά των ανθρώπων και να ανακαλύψουμε πως αντιλαμβάνονται την ποιότητα. Θεωρούμε ότι το αντικείμενο της έρευνάς μας είναι ενδιαφέρον για τους εξής λόγους: • Είναι ένα θέμα διαχρονικό, που έχει απασχολήσει πολλούς επιστήμονες • Μας δόθηκε η ευκαιρία να μελετήσουμε την συμπεριφορά των καταναλωτών σχετικά με τα τρόφιμα • Να διαπιστώσουμε πως αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές την ποιότητα. Η εργασία χωρίζεται σε τέσσερα (4) χωρία/μέρη, στα οποία θα αναφερθούμε παρακάτω πιο συγκεκριμένα. Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζουμε τους όρους που έχουν δοθεί στην ποιότητα και πως την ερμηνεύουν οι ειδικοί της ποιότητας. Παρατηρούμε επίσης, τους παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές την ποιότητα.
Συλλογές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες