Εμφάνιση απλής εγγραφής

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΣαντοριναίος, Φώτιοςel
dc.creatorSantorinaios, Fotiosen
dc.date.accessioned2016-03-15T16:38:01Z
dc.date.available2016-03-15T16:38:01Z
dc.date.issued2015-02-04T14:40:19Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/5526
dc.description.abstractΗ πτυχιακή αυτή χωρίζεται σε δύο μέρη. Το θεωρητικό μέρος το οποίο περιλαμβάνει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τα ήδη τους, το ξενοδοχειακό προϊόν, και τα ξενοδοχεία που υπάρχουν στην Ελλάδα. Επίσης, περιλαμβάνει την έννοια φυσικό περιβάλλον, τη ρύπανσή του καθώς και τους τρόπους που τα διάφορα ξενοδοχειακά καταλύματα μπορούν να προστατεύσουν το φυσικό περιβάλλον που βρίσκεται γύρω τους. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τη Μύκονο σαν τουριστικό προορισμό και ειδικότερα τον τρόπο που τα ξενοδοχεία της Μυκόνου προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον. Σκοπός της εργασίας είναι να δείξει το πόσο σημαντικό είναι οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Επίσης, θα διαπιστωθεί αν τα τουριστικά καταλύματα της Μύκονο προστατεύουν το περιβάλλον και με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να βελτιωθούν οι πρακτικές αυτές στο νησί.el
dc.description.abstractThe thesis is divided into two parts. The theoretical part, which includes the hotel business, their types, the hotel product, and the hotels that exist in Greece. It also includes the concept of natural environment, the soil contamination and the various ways with which the hotels protect the natural environment that surrounds them. The second part includes Mykonos as a tourist destination and especially the way which the hotels in Mykonos protect the natural environment. The purpose of this study is to show how important is to protect the natural environment around the hotels. We will also examine if the tourist accommodation of Mykonos protect the environment and how the practices on the island could improve.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΞενοδοχειακές επιχειρήσεις και φυσικό περιβάλλον - Η περίπτωση της Μυκόνου.el

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΣαντοριναίος, Φώτιοςel
heal.creatorNameSantorinaios, Fotiosen
heal.publicationDate2015-02-04T14:40:19Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/5526
heal.abstractΗ πτυχιακή αυτή χωρίζεται σε δύο μέρη. Το θεωρητικό μέρος το οποίο περιλαμβάνει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τα ήδη τους, το ξενοδοχειακό προϊόν, και τα ξενοδοχεία που υπάρχουν στην Ελλάδα. Επίσης, περιλαμβάνει την έννοια φυσικό περιβάλλον, τη ρύπανσή του καθώς και τους τρόπους που τα διάφορα ξενοδοχειακά καταλύματα μπορούν να προστατεύσουν το φυσικό περιβάλλον που βρίσκεται γύρω τους. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει τη Μύκονο σαν τουριστικό προορισμό και ειδικότερα τον τρόπο που τα ξενοδοχεία της Μυκόνου προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον. Σκοπός της εργασίας είναι να δείξει το πόσο σημαντικό είναι οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Επίσης, θα διαπιστωθεί αν τα τουριστικά καταλύματα της Μύκονο προστατεύουν το περιβάλλον και με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να βελτιωθούν οι πρακτικές αυτές στο νησί.el
heal.abstractThe thesis is divided into two parts. The theoretical part, which includes the hotel business, their types, the hotel product, and the hotels that exist in Greece. It also includes the concept of natural environment, the soil contamination and the various ways with which the hotels protect the natural environment that surrounds them. The second part includes Mykonos as a tourist destination and especially the way which the hotels in Mykonos protect the natural environment. The purpose of this study is to show how important is to protect the natural environment around the hotels. We will also examine if the tourist accommodation of Mykonos protect the environment and how the practices on the island could improve.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΞενοδοχειακές επιχειρήσεις και φυσικό περιβάλλον - Η περίπτωση της Μυκόνου.el
heal.typebachelorThesis
heal.keywordξενοδοχειακή επιχείρηση, φυσικό περιβάλλον, περιβαλλοντική προστασία, Μύκονοςel
heal.keywordhotel enterprise, natural environment, environmental protection, Mykonos islanden
heal.advisorNameΠαπαστεφανάκη, Σοφίαel
heal.advisorNamePapastefanaki, Sofiaen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)