Εμφάνιση απλής εγγραφής

Health and safety of food in food production (Catering).

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΜαστρανδρέου, Ανδρέας-Νικόλαοςel
dc.creatorMastrandreou, Andreas-Nikolaosen
dc.date.accessioned2016-03-15T16:40:15Z
dc.date.available2016-03-15T16:40:15Z
dc.date.issued2015-02-12T16:43:00Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/5620
dc.description.abstractΗ υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού είναι το θέμα το οποίο ο συγγραφέας προσπαθεί να αναπτύξει. Περιγράφει πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των τροφίμων για μια επιχείρηση που στόχο έχει έναν ευχαριστημένο πελάτη και όλα αυτα βασίζονται στα πρότυπα ποιότητας (ISO-HACCP).el
dc.description.abstractHealth and food safety in catering services is an essay in which the writer tries to explain how a catering should work to keep the products and the consumers safe according to the standards of ISO and HACCP.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΥγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού (Catering).el
dc.titleHealth and safety of food in food production (Catering).en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΜαστρανδρέου, Ανδρέας-Νικόλαοςel
heal.creatorNameMastrandreou, Andreas-Nikolaosen
heal.publicationDate2015-02-12T16:43:00Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/5620
heal.abstractΗ υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού είναι το θέμα το οποίο ο συγγραφέας προσπαθεί να αναπτύξει. Περιγράφει πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των τροφίμων για μια επιχείρηση που στόχο έχει έναν ευχαριστημένο πελάτη και όλα αυτα βασίζονται στα πρότυπα ποιότητας (ISO-HACCP).el
heal.abstractHealth and food safety in catering services is an essay in which the writer tries to explain how a catering should work to keep the products and the consumers safe according to the standards of ISO and HACCP.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΥγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού (Catering).el
heal.titleHealth and safety of food in food production (Catering).en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordσύστημα ασφάλεια τροφίμων HACCP, ISO 22000 σειρά προτύπων, τροφοδοσία, ασφάλεια τροφίμωνel
heal.keywordHACCP food safety system, ISO 22000 series standards, catering, food safetyen
heal.advisorNameΦραγκούλης, Αντώνιοςel
heal.advisorNameFragkoulis, Antoniosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)