Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού (Catering).
Health and safety of food in food production (Catering).
Στοιχεία Dublin Core
dc.creator | Μαστρανδρέου, Ανδρέας-Νικόλαος | el |
dc.creator | Mastrandreou, Andreas-Nikolaos | en |
dc.date.accessioned | 2016-03-15T16:40:15Z | |
dc.date.available | 2016-03-15T16:40:15Z | |
dc.date.issued | 2015-02-12T16:43:00Z | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12688/5620 | |
dc.description.abstract | Η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού είναι το θέμα το οποίο ο συγγραφέας προσπαθεί να αναπτύξει. Περιγράφει πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των τροφίμων για μια επιχείρηση που στόχο έχει έναν ευχαριστημένο πελάτη και όλα αυτα βασίζονται στα πρότυπα ποιότητας (ISO-HACCP). | el |
dc.description.abstract | Health and food safety in catering services is an essay in which the writer tries to explain how a catering should work to keep the products and the consumers safe according to the standards of ISO and HACCP. | en |
dc.language | el | |
dc.publisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο) | el |
dc.publisher | T.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion) | en |
dc.rights | Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0) | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ | |
dc.title | Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού (Catering). | el |
dc.title | Health and safety of food in food production (Catering). | en |
Στοιχεία healMeta
heal.creatorName | Μαστρανδρέου, Ανδρέας-Νικόλαος | el |
heal.creatorName | Mastrandreou, Andreas-Nikolaos | en |
heal.publicationDate | 2015-02-12T16:43:00Z | |
heal.identifier.primary | http://hdl.handle.net/20.500.12688/5620 | |
heal.abstract | Η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού είναι το θέμα το οποίο ο συγγραφέας προσπαθεί να αναπτύξει. Περιγράφει πόσο σημαντική είναι η ποιότητα των τροφίμων για μια επιχείρηση που στόχο έχει έναν ευχαριστημένο πελάτη και όλα αυτα βασίζονται στα πρότυπα ποιότητας (ISO-HACCP). | el |
heal.abstract | Health and food safety in catering services is an essay in which the writer tries to explain how a catering should work to keep the products and the consumers safe according to the standards of ISO and HACCP. | en |
heal.language | el | |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο) | el |
heal.academicPublisher | T.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion) | en |
heal.title | Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε μονάδες επισιτισμού (Catering). | el |
heal.title | Health and safety of food in food production (Catering). | en |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.keyword | σύστημα ασφάλεια τροφίμων HACCP, ISO 22000 σειρά προτύπων, τροφοδοσία, ασφάλεια τροφίμων | el |
heal.keyword | HACCP food safety system, ISO 22000 series standards, catering, food safety | en |
heal.advisorName | Φραγκούλης, Αντώνιος | el |
heal.advisorName | Fragkoulis, Antonios | en |
heal.academicPublisherID | teicrete | |
heal.fullTextAvailability | true | |
tcd.distinguished | false | |
tcd.survey | false |