Εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης ίδρυσης μονάδας επεξεργασίας-εμφιάλωσης γάλακτος και παραγωγής γιαουρτιού. (Για ένταξη επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο 3299/04)
Feasibility study for the establishment of a milk processing and bottling, and yogurt production unit.
Στοιχεία Dublin Core
dc.creator | Βασιλαντωνάκη, Παρασκευή | el |
dc.creator | Vasilantonaki, Paraskevi | en |
dc.date.accessioned | 2016-03-15T16:46:04Z | |
dc.date.available | 2016-03-15T16:46:04Z | |
dc.date.issued | 2011-02-28T13:48:46Z | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12688/5908 | |
dc.description.abstract | Οικονομοτεχνική μελέτη για ίδρυση μονάδας επεξεργασίας –εμφιάλωσης γάλακτος και παραγωγής γιαουρτιού. Το προτεινόμενο επενδυτικό σχέδιο, αφορά την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων, έργα υποδομής, διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, προμήθεια σύγχρονου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού, ειδικών εγκαταστάσεων και μεταφορικών μέσων, με στόχο τη δημιουργία μιας πρότυπης και υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής γιαουρτιού, προσφέροντας προϊόν υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές. η οργάνωση της επιχείρησης θα γίνεται μέσω του τμήματος οικονομικής διαχείρισης, τμήματος παραγωγής, προμηθειών, αποθήκευσης και πωλήσεων. Οι δαπάνες θα αφορούν αμοιβές-διατροφή προσωπικού, κόστος ενέργειας, δαπάνες συντήρησης και επισκευών, βιομηχανικό νερό, ασφάλιστρα παγίων, δαπάνες φύλαξης, τέλη-δημοτικοί φόροι, κόστος ανταλλακτικών παγίων, λοιπά αναλώσιμα, λοιπά βιομηχανικά έξοδα, έξοδα διοίκησης και διάθεσης. Το προτεινόμενο επενδυτικό σχέδιο γίνεται αποδεκτό από χρηματοοικονομικής άποψης και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα οικονομικά αποτελέσματα, η επιχείρηση θα έχει αξιόλογα έσοδα και ικανοποιητική κερδοφορία τα επόμενα χρόνια. | el |
dc.language | el | |
dc.publisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής | el |
dc.publisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής | el |
dc.publisher | T.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accounting | en |
dc.publisher | T.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accounting and Finance | en |
dc.rights | Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0) | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ | |
dc.title | Εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης ίδρυσης μονάδας επεξεργασίας-εμφιάλωσης γάλακτος και παραγωγής γιαουρτιού. (Για ένταξη επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο 3299/04) | el |
dc.title | Feasibility study for the establishment of a milk processing and bottling, and yogurt production unit. | en |
Στοιχεία healMeta
heal.creatorName | Βασιλαντωνάκη, Παρασκευή | el |
heal.creatorName | Vasilantonaki, Paraskevi | en |
heal.publicationDate | 2011-02-28T13:48:46Z | |
heal.identifier.primary | http://hdl.handle.net/20.500.12688/5908 | |
heal.abstract | Οικονομοτεχνική μελέτη για ίδρυση μονάδας επεξεργασίας –εμφιάλωσης γάλακτος και παραγωγής γιαουρτιού. Το προτεινόμενο επενδυτικό σχέδιο, αφορά την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων, έργα υποδομής, διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, προμήθεια σύγχρονου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού, ειδικών εγκαταστάσεων και μεταφορικών μέσων, με στόχο τη δημιουργία μιας πρότυπης και υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής γιαουρτιού, προσφέροντας προϊόν υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές. η οργάνωση της επιχείρησης θα γίνεται μέσω του τμήματος οικονομικής διαχείρισης, τμήματος παραγωγής, προμηθειών, αποθήκευσης και πωλήσεων. Οι δαπάνες θα αφορούν αμοιβές-διατροφή προσωπικού, κόστος ενέργειας, δαπάνες συντήρησης και επισκευών, βιομηχανικό νερό, ασφάλιστρα παγίων, δαπάνες φύλαξης, τέλη-δημοτικοί φόροι, κόστος ανταλλακτικών παγίων, λοιπά αναλώσιμα, λοιπά βιομηχανικά έξοδα, έξοδα διοίκησης και διάθεσης. Το προτεινόμενο επενδυτικό σχέδιο γίνεται αποδεκτό από χρηματοοικονομικής άποψης και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα οικονομικά αποτελέσματα, η επιχείρηση θα έχει αξιόλογα έσοδα και ικανοποιητική κερδοφορία τα επόμενα χρόνια. | el |
heal.language | el | |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής | el |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής | el |
heal.academicPublisher | T.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accounting | en |
heal.academicPublisher | T.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accounting and Finance | en |
heal.title | Εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης ίδρυσης μονάδας επεξεργασίας-εμφιάλωσης γάλακτος και παραγωγής γιαουρτιού. (Για ένταξη επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο 3299/04) | el |
heal.title | Feasibility study for the establishment of a milk processing and bottling, and yogurt production unit. | en |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.keyword | οικονομοτεχνική μελέτη, μονάδα επεξεργασίας γάλακτος, εμφιάλωση γάλακτος, γιαούρτι, εγκαταστάσεις, εξοπλισμός | el |
heal.keyword | economotechnical study, milk processing unit, milk bottling, yogurt, facilities, equipment | en |
heal.advisorName | Αρβανίτης, Στάυρος | el |
heal.advisorName | Arvanitis, Stavros | en |
heal.academicPublisherID | teicrete | |
heal.fullTextAvailability | true | |
tcd.distinguished | false | |
tcd.survey | false |