Εμφάνιση απλής εγγραφής

Feasibility study for the establishment of a milk processing and bottling, and yogurt production unit.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΒασιλαντωνάκη, Παρασκευήel
dc.creatorVasilantonaki, Paraskevien
dc.date.accessioned2016-03-15T16:46:04Z
dc.date.available2016-03-15T16:46:04Z
dc.date.issued2011-02-28T13:48:46Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/5908
dc.description.abstractΟικονομοτεχνική μελέτη για ίδρυση μονάδας επεξεργασίας –εμφιάλωσης γάλακτος και παραγωγής γιαουρτιού. Το προτεινόμενο επενδυτικό σχέδιο, αφορά την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων, έργα υποδομής, διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, προμήθεια σύγχρονου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού, ειδικών εγκαταστάσεων και μεταφορικών μέσων, με στόχο τη δημιουργία μιας πρότυπης και υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής γιαουρτιού, προσφέροντας προϊόν υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές. η οργάνωση της επιχείρησης θα γίνεται μέσω του τμήματος οικονομικής διαχείρισης, τμήματος παραγωγής, προμηθειών, αποθήκευσης και πωλήσεων. Οι δαπάνες θα αφορούν αμοιβές-διατροφή προσωπικού, κόστος ενέργειας, δαπάνες συντήρησης και επισκευών, βιομηχανικό νερό, ασφάλιστρα παγίων, δαπάνες φύλαξης, τέλη-δημοτικοί φόροι, κόστος ανταλλακτικών παγίων, λοιπά αναλώσιμα, λοιπά βιομηχανικά έξοδα, έξοδα διοίκησης και διάθεσης. Το προτεινόμενο επενδυτικό σχέδιο γίνεται αποδεκτό από χρηματοοικονομικής άποψης και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα οικονομικά αποτελέσματα, η επιχείρηση θα έχει αξιόλογα έσοδα και ικανοποιητική κερδοφορία τα επόμενα χρόνια.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικήςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικήςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accountingen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accounting and Financeen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΕκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης ίδρυσης μονάδας επεξεργασίας-εμφιάλωσης γάλακτος και παραγωγής γιαουρτιού. (Για ένταξη επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο 3299/04)el
dc.titleFeasibility study for the establishment of a milk processing and bottling, and yogurt production unit.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΒασιλαντωνάκη, Παρασκευήel
heal.creatorNameVasilantonaki, Paraskevien
heal.publicationDate2011-02-28T13:48:46Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/5908
heal.abstractΟικονομοτεχνική μελέτη για ίδρυση μονάδας επεξεργασίας –εμφιάλωσης γάλακτος και παραγωγής γιαουρτιού. Το προτεινόμενο επενδυτικό σχέδιο, αφορά την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων, έργα υποδομής, διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, προμήθεια σύγχρονου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού, ειδικών εγκαταστάσεων και μεταφορικών μέσων, με στόχο τη δημιουργία μιας πρότυπης και υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής γιαουρτιού, προσφέροντας προϊόν υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές. η οργάνωση της επιχείρησης θα γίνεται μέσω του τμήματος οικονομικής διαχείρισης, τμήματος παραγωγής, προμηθειών, αποθήκευσης και πωλήσεων. Οι δαπάνες θα αφορούν αμοιβές-διατροφή προσωπικού, κόστος ενέργειας, δαπάνες συντήρησης και επισκευών, βιομηχανικό νερό, ασφάλιστρα παγίων, δαπάνες φύλαξης, τέλη-δημοτικοί φόροι, κόστος ανταλλακτικών παγίων, λοιπά αναλώσιμα, λοιπά βιομηχανικά έξοδα, έξοδα διοίκησης και διάθεσης. Το προτεινόμενο επενδυτικό σχέδιο γίνεται αποδεκτό από χρηματοοικονομικής άποψης και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα οικονομικά αποτελέσματα, η επιχείρηση θα έχει αξιόλογα έσοδα και ικανοποιητική κερδοφορία τα επόμενα χρόνια.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικήςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικήςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accountingen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Accounting and Financeen
heal.titleΕκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης ίδρυσης μονάδας επεξεργασίας-εμφιάλωσης γάλακτος και παραγωγής γιαουρτιού. (Για ένταξη επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο 3299/04)el
heal.titleFeasibility study for the establishment of a milk processing and bottling, and yogurt production unit.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordοικονομοτεχνική μελέτη, μονάδα επεξεργασίας γάλακτος, εμφιάλωση γάλακτος, γιαούρτι, εγκαταστάσεις, εξοπλισμόςel
heal.keywordeconomotechnical study, milk processing unit, milk bottling, yogurt, facilities, equipmenten
heal.advisorNameΑρβανίτης, Στάυροςel
heal.advisorNameArvanitis, Stavrosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)