Χρηματοοικονομική ανάλυση για τα γαλακτοκομικά προϊόντα του Νομού Λέσβου.
Financial analysis for dairy products of Lesvos.
Προβολή/ Άνοιγμα
Ημερομηνία
2012-05-17Συγγραφέας
Κοτζαμπαλντίρη, Κλειώ
Kotzampalntiri, Kleio
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφήςΕπιτομή
Η παρακάτω εργασία έχει σαν στόχο την χρηματοοικονομική ανάλυση του κλάδου των γαλακτοκομικών προϊόντων του Νομού Λέσβου για την τριετία 2007 – 2009. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η χρηματοοικονομική ανάλυση για κάθε ένα από τα έτη 2007, 2008, 2009, δημιουργήσαμε τον «κλάδο γαλακτοκομικών προϊόντων» ο οποίος προέκυψε από τον μέσο όρο των μεγεθών των οικονομικών καταστάσεων των εξής εταιρειών: Χρυσάφη Α.Β.Ε.Ε (Chrisafis S.A), γαλακτοκομική Λέσβου Α.Β.Ε.Ε (Lesvos Dairy S.A), Ε. Θυμέλης Α.Β.Ε.Ε (E. Thimelis S.A), Αλμπάνης Ε. Τυροκομική Λέσβου Α.Β.Ε (Albanis E. Dairy Lesvos S.A), Τυροκομική Αιγαίου Α.Ε (Aegean Dairy and cheese industry), Γ&Σ Μαρκάκης Α.Ε (Γαλακτοκομική Λήμνου) (Markakis Georgios and Stamatis S.A) ,Πελίνναιον Όρος Α.Ε (Mount Pelinnaion O.A). Θα πραγματοποιηθεί σχολιασμός των αποτελεσμάτων, όσο αφορά την εξέλιξη των πωλήσεων, το περιθώριο μικτού κέρδους και την πορεία και την σύνθεση των στοιχείων του ενεργητικού αι παθητικού για την τριετία 2007-2009. Οι αριθμοδείκτες κατά την χρηματοοικονομική ανάλυση του κλάδου για την τριετία 2007-2009 θα υπολογιστούν τόσο με την χρήση διαμέσου όσο και με τον μέσο όρο των μεγεθών των εταιρειών που απαρτίζουν τον κλάδο και τα αποτελέσματα θα σχολιαστούν στην ενότητα «χρηματοοικονομική ανάλυση»
Συλλογές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες