Show simple item record

Effects of the combined application of GA3, seaweed extract, urea and bark cutting on the qualitative and quantitative characteristics of sultana vines.

Dublin Core metadata

dc.creatorΑλεβιζάκης, Αριστοτέληςel
dc.creatorAlevizakis, Aristotelisen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:32:28Z
dc.date.available2016-03-15T12:32:28Z
dc.date.issued2008-2-29T14:35:4Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/676
dc.description.abstractΤο Γιββερελλικό οξύ και συγκεκριμένα το GA3 είναι μια φυτορμόνη με ευρεία εφαρμογή τα τελευταία χρόνια στην Σουλτανίνα με θεαματικά αποτελέσματα, αυξάνοντας σημαντικά την ποιότητα και το τελικό κέρδος του παραγωγού και δίνοντας του περιθώρια να εισβάλει στις εξωτερικές αγορές με ένα άριστο προϊόνel
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΕπίδραση της συνδιασμένης εφαρμογής GA3, εκχυλίσματα φυκιών, ουρίας και χαραγής στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της σουλτανίνας.el
dc.titleEffects of the combined application of GA3, seaweed extract, urea and bark cutting on the qualitative and quantitative characteristics of sultana vines.en

healMeta

heal.creatorNameΑλεβιζάκης, Αριστοτέληςel
heal.creatorNameAlevizakis, Aristotelisen
heal.publicationDate2008-2-29T14:35:4Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/676
heal.abstractΤο Γιββερελλικό οξύ και συγκεκριμένα το GA3 είναι μια φυτορμόνη με ευρεία εφαρμογή τα τελευταία χρόνια στην Σουλτανίνα με θεαματικά αποτελέσματα, αυξάνοντας σημαντικά την ποιότητα και το τελικό κέρδος του παραγωγού και δίνοντας του περιθώρια να εισβάλει στις εξωτερικές αγορές με ένα άριστο προϊόνel
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΕπίδραση της συνδιασμένης εφαρμογής GA3, εκχυλίσματα φυκιών, ουρίας και χαραγής στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της σουλτανίνας.el
heal.titleEffects of the combined application of GA3, seaweed extract, urea and bark cutting on the qualitative and quantitative characteristics of sultana vines.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordσουλτανίνα, γιββερελλικό οξύ, GA3, φυτορμόνη, εκχύλισμα φυκιών, ουρίαςel
heal.keywordsoultanina, plant hormone, seaweed extract, GA3, gibberellic aciden
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)