Εμφάνιση απλής εγγραφής

Effect of after-flowering application N6-Benzyladenine (BA), in combination or not with application of gibberellic acid (GA3), in qualitative and quantitative characteristics of the soultanina (Vitis Viniferal L).

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΜανετάκης, Χρήστοςel
dc.creatorManetakis, Christosen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:32:31Z
dc.date.available2016-03-15T12:32:31Z
dc.date.issued2008-2-29T14:35:4Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/678
dc.description.abstractH πτυχιακή αυτή εργασία αποτελεί μία προσπάθεια που έγινε με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της επιτραπέζιας Σουλτανίνας. Ώθηση για την πραγματοποίηση αυτής της μελέτης δόθηκε από τον οξύ ανταγωνισμό που υπάρχει στην διάθεση των επιτραπέζιων σταφυλιών της Σουλτανίνας. Ειδικότερα σκοπός της μελέτης ήταν η επίδραση της εφαρμογής διαφόρων συγκεντρώσεων βενζυλαδενίνης, σε συνδυασμό ή όχι με την εφαρμογή γιββερελλικού οξέος στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της Σουλτανίνας.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΕπίδραση της μετανθικής εφαρμογής N6-Benzyladenine (BA), σε συνδυασμό ή όχι με εφαρμογή Γιββερελλικού οξέος (GA3), στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της σουλτανίνας (Vitis Viniferal L).el
dc.titleEffect of after-flowering application N6-Benzyladenine (BA), in combination or not with application of gibberellic acid (GA3), in qualitative and quantitative characteristics of the soultanina (Vitis Viniferal L).en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΜανετάκης, Χρήστοςel
heal.creatorNameManetakis, Christosen
heal.publicationDate2008-2-29T14:35:4Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/678
heal.abstractH πτυχιακή αυτή εργασία αποτελεί μία προσπάθεια που έγινε με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της επιτραπέζιας Σουλτανίνας. Ώθηση για την πραγματοποίηση αυτής της μελέτης δόθηκε από τον οξύ ανταγωνισμό που υπάρχει στην διάθεση των επιτραπέζιων σταφυλιών της Σουλτανίνας. Ειδικότερα σκοπός της μελέτης ήταν η επίδραση της εφαρμογής διαφόρων συγκεντρώσεων βενζυλαδενίνης, σε συνδυασμό ή όχι με την εφαρμογή γιββερελλικού οξέος στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της Σουλτανίνας.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΕπίδραση της μετανθικής εφαρμογής N6-Benzyladenine (BA), σε συνδυασμό ή όχι με εφαρμογή Γιββερελλικού οξέος (GA3), στα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της σουλτανίνας (Vitis Viniferal L).el
heal.titleEffect of after-flowering application N6-Benzyladenine (BA), in combination or not with application of gibberellic acid (GA3), in qualitative and quantitative characteristics of the soultanina (Vitis Viniferal L).en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordVitis vinifera L., βενζυλαδενίνη, γιββερελλικό οξύ, σουλτανίναel
heal.keywordVitis vinifera L., benzyladenine, gibberellic acid, soultaninaen
heal.advisorNameΦυσαράκης, Ιωάννηςel
heal.advisorNameFysarakis, Ioannisen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)