Εμφάνιση απλής εγγραφής

Treatment of diseases in organic cultivation of cucumber in Crete.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΜανουσιδάκη, Στεφανίαel
dc.creatorManousidaki, Stefaniaen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:32:51Z
dc.date.available2016-03-15T12:32:51Z
dc.date.issued2009-05-13T11:51:17Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/692
dc.description.abstractΗ Βιολογική Γεωργία αποτελεί ένα οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά μακροπρόθεσμα βιώσιμο τρόπο άσκησης της γεωργίας, που ελαχιστοποιεί την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και τη χρήση μη ανανεώσιμων φυσικών πόρων. Οι βιοκαλλιεργητές αποφεύγουν αυστηρά τη χρησιμοποίηση συνθετικών αγροχημικών και ρυθμιστών αύξησης. Εφαρμόζουν ήπιες τεχνικές καλλιέργειας, τεχνικές ανακύκλωσης των οργανικών και φυτικών υπολειμμάτων και καλλιέργεια ποικιλιών και υβριδίων που προέρχονται από πιστοποιημένους σπόρους.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΑντιμετώπιση ασθενειών σε βιολογική καλλιέργεια αγγουριάς στην Κρήτη.el
dc.titleTreatment of diseases in organic cultivation of cucumber in Crete.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΜανουσιδάκη, Στεφανίαel
heal.creatorNameManousidaki, Stefaniaen
heal.publicationDate2009-05-13T11:51:17Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/692
heal.abstractΗ Βιολογική Γεωργία αποτελεί ένα οικολογικά, κοινωνικά και οικονομικά μακροπρόθεσμα βιώσιμο τρόπο άσκησης της γεωργίας, που ελαχιστοποιεί την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και τη χρήση μη ανανεώσιμων φυσικών πόρων. Οι βιοκαλλιεργητές αποφεύγουν αυστηρά τη χρησιμοποίηση συνθετικών αγροχημικών και ρυθμιστών αύξησης. Εφαρμόζουν ήπιες τεχνικές καλλιέργειας, τεχνικές ανακύκλωσης των οργανικών και φυτικών υπολειμμάτων και καλλιέργεια ποικιλιών και υβριδίων που προέρχονται από πιστοποιημένους σπόρους.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Crop Scienceen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΑντιμετώπιση ασθενειών σε βιολογική καλλιέργεια αγγουριάς στην Κρήτη.el
heal.titleTreatment of diseases in organic cultivation of cucumber in Crete.en
heal.typebachelorThesis
heal.advisorNameΒακαλουνάκης, Δημήτριοςel
heal.advisorNameVakalounakis, Dimitriosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)