Εμφάνιση απλής εγγραφής

Houskeeping: quality services to people, the environment and sustainable development of a hotel unit.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΣαβέλλη, Ακριβήel
dc.creatorSavelli, Akrivien
dc.date.accessioned2016-03-15T17:14:19Z
dc.date.available2016-03-15T17:14:19Z
dc.date.issued2010-04-26T11:16:28Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7022
dc.description.abstractΣτην παρούσα εργασία θα εξετάσουμε κατά πόσο το τμήμα housekeeping μιας ξενοδοχειακής μονάδας αποτελεί ποιοτική παροχή υπηρεσιών για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη της ίδιας της ξενοδοχειακής μονάδας. Σκοπός της, επίσης, είναι η διερεύνηση εκείνων των μεθόδων που θα συμβάλλουν, πιο αποτελεσματικά, στη καλύτερη παροχή αυτών των υπηρεσιών. Η εργασία αποτελείται από ένα θεωρητικό μέρος και ένα πρακτικό. Στο θεωρητικό μέρος το πρώτο κεφάλαιο ασχολείται με το εννοιολογικό περιεχόμενο του housekeeping και με τις λειτουργίες αυτού. Το δεύτερο κεφάλαιο αναφέρεται στην οργανωτική δομή, το οργανόγραμμα και την job description του housekeeper. Το τρίτο κεφάλαιο επικεντρώνεται στο ανθρώπινο δυναμικό, ενώ το τέταρτο κεφάλαιο εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους το housekeeping με τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει συμβάλλει τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό που ασχολείται σε αυτό το τμήμα, όσο και στον φιλοξενούμενο του ξενοδοχείου. Το πέμπτο κεφάλαιο πραγματεύεται τους τρόπους με τους οποίους το housekeeping συμβάλλει στο δομημένο και το φυσικό περιβάλλον και στο έκτο κεφάλαιο αναλύεται πως το τμήμα αυτό συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη του ξενοδοχείου. Σε αυτό το κεφάλαιο εξετάζεται και η έννοια της ποιότητας και η έννοια της διοίκησης ολικής ποιότητας.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleHouskeeping: παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στη βιώσιμη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής μονάδας.el
dc.titleHouskeeping: quality services to people, the environment and sustainable development of a hotel unit.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΣαβέλλη, Ακριβήel
heal.creatorNameSavelli, Akrivien
heal.publicationDate2010-04-26T11:16:28Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7022
heal.abstractΣτην παρούσα εργασία θα εξετάσουμε κατά πόσο το τμήμα housekeeping μιας ξενοδοχειακής μονάδας αποτελεί ποιοτική παροχή υπηρεσιών για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη της ίδιας της ξενοδοχειακής μονάδας. Σκοπός της, επίσης, είναι η διερεύνηση εκείνων των μεθόδων που θα συμβάλλουν, πιο αποτελεσματικά, στη καλύτερη παροχή αυτών των υπηρεσιών. Η εργασία αποτελείται από ένα θεωρητικό μέρος και ένα πρακτικό. Στο θεωρητικό μέρος το πρώτο κεφάλαιο ασχολείται με το εννοιολογικό περιεχόμενο του housekeeping και με τις λειτουργίες αυτού. Το δεύτερο κεφάλαιο αναφέρεται στην οργανωτική δομή, το οργανόγραμμα και την job description του housekeeper. Το τρίτο κεφάλαιο επικεντρώνεται στο ανθρώπινο δυναμικό, ενώ το τέταρτο κεφάλαιο εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους το housekeeping με τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει συμβάλλει τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό που ασχολείται σε αυτό το τμήμα, όσο και στον φιλοξενούμενο του ξενοδοχείου. Το πέμπτο κεφάλαιο πραγματεύεται τους τρόπους με τους οποίους το housekeeping συμβάλλει στο δομημένο και το φυσικό περιβάλλον και στο έκτο κεφάλαιο αναλύεται πως το τμήμα αυτό συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη του ξενοδοχείου. Σε αυτό το κεφάλαιο εξετάζεται και η έννοια της ποιότητας και η έννοια της διοίκησης ολικής ποιότητας.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleHouskeeping: παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον άνθρωπο, στο περιβάλλον και στη βιώσιμη ανάπτυξη της ξενοδοχειακής μονάδας.el
heal.titleHouskeeping: quality services to people, the environment and sustainable development of a hotel unit.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordξενοδοχείο, βιώσιμη ανάπτυξηel
heal.keywordhotel, sustainable developmenten
heal.advisorNameΠουλάκη, Ζωήel
heal.advisorNamePoulaki, Zoien
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)