Εμφάνιση απλής εγγραφής

Haccp system: application on hotel enterprises.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΡοδουσάκη, Νίκηel
dc.creatorRodousaki, Nikien
dc.date.accessioned2016-03-15T17:17:01Z
dc.date.available2016-03-15T17:17:01Z
dc.date.issued2008-06-10T11:05:57Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7157
dc.description.abstractΤο θέμα που αποφασίστηκε να διερευνηθεί στη παρακάτω εργασία είναι το σύστημα υγιεινής HACCP σε ξενοδοχεία πολυτελείας στη Κρήτη και η υιοθέτηση και εφαρμογή του. Θα αναλυθεί κατά πόσο γίνεται χρήση του συστήματος στα ξενοδοχεία και κατά πόσο αυτό επηρεάζει την ποιότητα των παρεχόμενων τροφίμων από τις επισιτιστικές μονάδες τους. θα αναλυθούν τα ευρήματα που συλλέχθηκαν μετά από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία της Κρήτης ενώ τέλος θα αναλυθούν τα συμπεράσματα της έρευνας αυτής ώστε να διαπιστωθεί :  Πως γίνεται η σωστή χρήση του συστήματος  Ποιες ακριβώς είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται  Κατά πόσο η χρήση HACCP είναι απαραίτητη για μια επιχείρηση  Κατά πόσο η χρήση του συστήματος βοηθάει στην αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων τροφίμων.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΤο σύστημα Haccp: η υιοθέτηση και εφαρμογή του από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.el
dc.titleHaccp system: application on hotel enterprises.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΡοδουσάκη, Νίκηel
heal.creatorNameRodousaki, Nikien
heal.publicationDate2008-06-10T11:05:57Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7157
heal.abstractΤο θέμα που αποφασίστηκε να διερευνηθεί στη παρακάτω εργασία είναι το σύστημα υγιεινής HACCP σε ξενοδοχεία πολυτελείας στη Κρήτη και η υιοθέτηση και εφαρμογή του. Θα αναλυθεί κατά πόσο γίνεται χρήση του συστήματος στα ξενοδοχεία και κατά πόσο αυτό επηρεάζει την ποιότητα των παρεχόμενων τροφίμων από τις επισιτιστικές μονάδες τους. θα αναλυθούν τα ευρήματα που συλλέχθηκαν μετά από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία της Κρήτης ενώ τέλος θα αναλυθούν τα συμπεράσματα της έρευνας αυτής ώστε να διαπιστωθεί :  Πως γίνεται η σωστή χρήση του συστήματος  Ποιες ακριβώς είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται  Κατά πόσο η χρήση HACCP είναι απαραίτητη για μια επιχείρηση  Κατά πόσο η χρήση του συστήματος βοηθάει στην αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων τροφίμων.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΤο σύστημα Haccp: η υιοθέτηση και εφαρμογή του από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.el
heal.titleHaccp system: application on hotel enterprises.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordσύστημα ασφάλεια τροφίμων HACCP, διασφάλιση της υγιεινής, τρόφιμα, ξενοδοχειακή επιχείρησηel
heal.keywordHACCP food safety system, sanitation ensuring, food, hotel enterpriseen
heal.advisorNameΣωτηριάδης, Μάριοςel
heal.advisorNameSotiriadis, Mariosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)