Εμφάνιση απλής εγγραφής

Quality assurance systems in the food business.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΜουρίκη, Κυριακήel
dc.creatorMouriki, Kyriakien
dc.date.accessioned2016-03-15T17:17:26Z
dc.date.available2016-03-15T17:17:26Z
dc.date.issued2008-2-28T16:44:49Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7180
dc.description.abstractΟι έννοιες των συστημάτων ISO 9000 και HACCP είναι πλέον γνωστές σε όλους μας ή τουλάχιστον τις έχουμε κάπου ακούσει. Το ερώτημα όμως από τον απλό πολίτη, και κατ' επέκταση καταναλωτή, είναι τι σημαίνουν αυτά τα συστήματα. Τι ρόλο παίζουν στο χώρο ιδιαίτερα αυτόν της βιομηχανίας τροφίμων και τι του προσφέρουν του ίδιου του καταναλωτή τελικά; Στο κείμενο αυτό που ακολουθεί γίνεται μια προσπάθεια να αναπτυχθούν με απλά λόγια οι έννοιες αυτών των συστημάτων, σε τι χρησιμεύουν και πως αυτά λειτουργούν.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΣυστήματα διασφάλισης ποιότητας στις επισιτιστικές επιχειρήσεις.el
dc.titleQuality assurance systems in the food business.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΜουρίκη, Κυριακήel
heal.creatorNameMouriki, Kyriakien
heal.publicationDate2008-2-28T16:44:49Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7180
heal.abstractΟι έννοιες των συστημάτων ISO 9000 και HACCP είναι πλέον γνωστές σε όλους μας ή τουλάχιστον τις έχουμε κάπου ακούσει. Το ερώτημα όμως από τον απλό πολίτη, και κατ' επέκταση καταναλωτή, είναι τι σημαίνουν αυτά τα συστήματα. Τι ρόλο παίζουν στο χώρο ιδιαίτερα αυτόν της βιομηχανίας τροφίμων και τι του προσφέρουν του ίδιου του καταναλωτή τελικά; Στο κείμενο αυτό που ακολουθεί γίνεται μια προσπάθεια να αναπτυχθούν με απλά λόγια οι έννοιες αυτών των συστημάτων, σε τι χρησιμεύουν και πως αυτά λειτουργούν.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΣυστήματα διασφάλισης ποιότητας στις επισιτιστικές επιχειρήσεις.el
heal.titleQuality assurance systems in the food business.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordεπισιτιστική επιχείρηση, ISO 9000 σειρά προτύπων, σύστημα ασφάλεια τροφίμων HACCPel
heal.keywordfood enterprise, ISO 9000 series standards, HACCP food safety systemen
heal.advisorNameΜακρυγιωργάκης, Μάριοςel
heal.advisorNameMakrygiorgakis, Mariosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)