Εμφάνιση απλής εγγραφής

Organization and operation of catering. Methods of organizing events, standards, legislation, HACCP.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΓιακουμάκη, Εμμανουέλαel
dc.creatorGiakoumaki, Emmanouelaen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:17:42Z
dc.date.available2016-03-15T17:17:42Z
dc.date.issued2013-01-29T11:15:35Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7195
dc.description.abstractΟ κλάδος της μαζικής εστίασης-τροφοδοσίας (catering), τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει ανοδική πορεία και ζήτηση, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά. Η παρούσα μελέτη θα αναλύσει κριτικά την οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης, σε επίπεδο στόχων, μορφής και περιεχομένου, καθώς επίσης, θα παρουσιάσει τις προδιαγραφές και το νομοθετικό πλαίσιο που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΟργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων catering. Mέθοδοι οργάνωσης εκδηλώσεων, προδιαγραφές, νομοθεσία, HACCP.el
dc.titleOrganization and operation of catering. Methods of organizing events, standards, legislation, HACCP.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΓιακουμάκη, Εμμανουέλαel
heal.creatorNameGiakoumaki, Emmanouelaen
heal.publicationDate2013-01-29T11:15:35Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7195
heal.abstractΟ κλάδος της μαζικής εστίασης-τροφοδοσίας (catering), τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει ανοδική πορεία και ζήτηση, τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά. Η παρούσα μελέτη θα αναλύσει κριτικά την οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης, σε επίπεδο στόχων, μορφής και περιεχομένου, καθώς επίσης, θα παρουσιάσει τις προδιαγραφές και το νομοθετικό πλαίσιο που διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΟργάνωση και λειτουργία επιχειρήσεων catering. Mέθοδοι οργάνωσης εκδηλώσεων, προδιαγραφές, νομοθεσία, HACCP.el
heal.titleOrganization and operation of catering. Methods of organizing events, standards, legislation, HACCP.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordτροφοδοσία, διαχείριση εκδήλωσης, σύστημα ασφάλειας τροφίμων HACCP, νομοθεσίαel
heal.keywordcatering, event management, HACCP food safety system, legislationen
heal.advisorNameΑπλαδάς, Γεώργιοςel
heal.advisorNameApladas, Georgiosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)