Εμφάνιση απλής εγγραφής

Publishing financial results F&B for a hotel.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΞανθάκης, Γιώργοςel
dc.creatorXathakis, Giorgosen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:18:27Z
dc.date.available2016-03-15T17:18:27Z
dc.date.issued2012-04-06T10:10:38Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7238
dc.description.abstractΣκοπός της εργασίας αυτής είναι η ανάδειξη της σωστής μεθοδολογίας για την κοστολόγηση-τιμολόγηση , δηλαδή , τον υπολογισμό κόστους και οφέλους σε κάθε επισιτιστική επιχείρηση. Ο υπολογισμός κόστους και οφέλους ανα τμήμα θα πρέπει να είναι ακριβής και να διεξάγεται μέσω πρακτικών και αποτελεσματικών μεθόδων. Επιπροσθέτως , θα προσπαθήσουμε να ορίσουμε την τιμή και να εξετάσουμε την σημασία της για τους Μαρκετίστες καθώς και να ορίσουμε αναλυτικά και αλλα οικονομικά μεγέθη και έννοιες όπως : η αξία , το κόστος , το κέρδος κ.α. Τέλος αναφέρονται διάφορα εμπόδια που τυχόν συναντήσουμε κατα την διάρκεια της προσπάθειάς μας να θέσουμε την τιμή σε κάποιο προϊόν και πώς θα τα επιλύσουμε. Ακόμη παρουσιάζεται μια πρωτογενής έρευνα , μια συγκριτική μελέτη μεταξύ δυο ξενοδοχείων πόλεως που αφορά τα επισιτιστικά τμήματα και την τιμολογιακη πολιτική που αυτά ακολουθούνel
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΈκδοση οικονομικών αποτελεσμάτων F&B τμήματος ξενοδοχείου.el
dc.titlePublishing financial results F&B for a hotel.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΞανθάκης, Γιώργοςel
heal.creatorNameXathakis, Giorgosen
heal.publicationDate2012-04-06T10:10:38Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7238
heal.abstractΣκοπός της εργασίας αυτής είναι η ανάδειξη της σωστής μεθοδολογίας για την κοστολόγηση-τιμολόγηση , δηλαδή , τον υπολογισμό κόστους και οφέλους σε κάθε επισιτιστική επιχείρηση. Ο υπολογισμός κόστους και οφέλους ανα τμήμα θα πρέπει να είναι ακριβής και να διεξάγεται μέσω πρακτικών και αποτελεσματικών μεθόδων. Επιπροσθέτως , θα προσπαθήσουμε να ορίσουμε την τιμή και να εξετάσουμε την σημασία της για τους Μαρκετίστες καθώς και να ορίσουμε αναλυτικά και αλλα οικονομικά μεγέθη και έννοιες όπως : η αξία , το κόστος , το κέρδος κ.α. Τέλος αναφέρονται διάφορα εμπόδια που τυχόν συναντήσουμε κατα την διάρκεια της προσπάθειάς μας να θέσουμε την τιμή σε κάποιο προϊόν και πώς θα τα επιλύσουμε. Ακόμη παρουσιάζεται μια πρωτογενής έρευνα , μια συγκριτική μελέτη μεταξύ δυο ξενοδοχείων πόλεως που αφορά τα επισιτιστικά τμήματα και την τιμολογιακη πολιτική που αυτά ακολουθούνel
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΈκδοση οικονομικών αποτελεσμάτων F&B τμήματος ξενοδοχείου.el
heal.titlePublishing financial results F&B for a hotel.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordτιμολόγηση, κόστος, ελεγκτής κόστουςel
heal.keywordpricing, cost, cost controlleren
heal.advisorNameΦραγκούλης, Αντώνιοςel
heal.advisorNameFragkoulis, Antoniosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)