Εμφάνιση απλής εγγραφής

Service quality methods in food and beverage department of hotel industry.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΜελεμένη, Λουϊζαel
dc.creatorMelemeni, Louizaen
dc.date.accessioned2016-03-15T17:21:41Z
dc.date.available2016-03-15T17:21:41Z
dc.date.issued2013-05-21T12:39:22Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7408
dc.description.abstractΟι επισιτιστικές επιχειρήσεις ως ανεξάρτητες μονάδες και τα επισιτιστικά τμήματα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων αποτελούν, σήμερα, σημαντικό οικονομικό κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας. Λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος, η επιτυχία των εστιατορίων εξαρτάται κυρίως από το κατά πόσο ο πελάτης θα μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που θα του παρέχουμε. Δηλαδή από το αν θα καλύψουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες του. Στη παρούσα διπλωματική εργασία επιχειρείται η ανάδειξη της σημασίας των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας παροχής υπηρεσιών των επισιτιστικών τμημάτων μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης, δίνοντας έμφαση στην μέτρηση της ποιότητας και παροχής υπηρεσιών στο τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ως ακόμα μια μορφή.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΣυστήματα διασφάλισης ποιότητας παροχής υπηρεσιών των επισιτιστικών τμημάτων μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.el
dc.titleService quality methods in food and beverage department of hotel industry.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΜελεμένη, Λουϊζαel
heal.creatorNameMelemeni, Louizaen
heal.publicationDate2013-05-21T12:39:22Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/7408
heal.abstractΟι επισιτιστικές επιχειρήσεις ως ανεξάρτητες μονάδες και τα επισιτιστικά τμήματα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων αποτελούν, σήμερα, σημαντικό οικονομικό κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας. Λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος, η επιτυχία των εστιατορίων εξαρτάται κυρίως από το κατά πόσο ο πελάτης θα μείνει ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που θα του παρέχουμε. Δηλαδή από το αν θα καλύψουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες του. Στη παρούσα διπλωματική εργασία επιχειρείται η ανάδειξη της σημασίας των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας παροχής υπηρεσιών των επισιτιστικών τμημάτων μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης, δίνοντας έμφαση στην μέτρηση της ποιότητας και παροχής υπηρεσιών στο τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων ως ακόμα μια μορφή.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ηράκλειο)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Tourism Managementen
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Business Administration (in Heraklion)en
heal.titleΣυστήματα διασφάλισης ποιότητας παροχής υπηρεσιών των επισιτιστικών τμημάτων μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.el
heal.titleService quality methods in food and beverage department of hotel industry.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordεπισιτιστική μονάδα, ξενοδοχείο, διασφάλιση της υγιεινής, σύστημα ασφάλεια τροφίμων HACCPel
heal.keywordfood catering unit, hotel, sanitation ensuring, HACCP food safety systemen
heal.advisorNameΑπλαδάς, Γεώργιοςel
heal.advisorNameApladas, Georgiosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)