Εμφάνιση απλής εγγραφής

Nutritional intervention in patients who have undergone gastric bypass.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΔουκάκη, Χαρίκλεια-Ρομίναel
dc.creatorΠαναγιωτοπούλου, Κωνσταντίναel
dc.creatorDoukaki, Charikleia-Rominaen
dc.creatorPanagiotopoulou, Kostantinaen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:19:05Z
dc.date.available2016-03-15T12:19:05Z
dc.date.issued2010-10-22T11:36:18Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/75
dc.description.abstractΗ παχυσαρκία είναι σήμερα η μεγαλύτερη μη λοιμώδης επιδημία στον πλανήτη. Δεν αποτελεί απλώς μια "κατάσταση που προδιαθέτει σε ασθένειες" αλλά είναι η ίδια μια νόσος, η οποία μάλιστα έχει βαριά πρόγνωση. Ο βαθμός της βλαπτικής επίδρασης της παχυσαρκίας στην υγεία καθορίζεται από τρεις παράγοντες: α)το ποσό του λίπους β) την κατανομή του λίπους γ)την παρουσία άλλων παραγόντων κινδύνου.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΔιατροφική παρέμβαση σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε γαστρική παράκαμψη.el
dc.titleNutritional intervention in patients who have undergone gastric bypass.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΔουκάκη, Χαρίκλεια-Ρομίναel
heal.creatorNameΠαναγιωτοπούλου, Κωνσταντίναel
heal.creatorNameDoukaki, Charikleia-Rominaen
heal.creatorNamePanagiotopoulou, Kostantinaen
heal.publicationDate2010-10-22T11:36:18Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/75
heal.abstractΗ παχυσαρκία είναι σήμερα η μεγαλύτερη μη λοιμώδης επιδημία στον πλανήτη. Δεν αποτελεί απλώς μια "κατάσταση που προδιαθέτει σε ασθένειες" αλλά είναι η ίδια μια νόσος, η οποία μάλιστα έχει βαριά πρόγνωση. Ο βαθμός της βλαπτικής επίδρασης της παχυσαρκίας στην υγεία καθορίζεται από τρεις παράγοντες: α)το ποσό του λίπους β) την κατανομή του λίπους γ)την παρουσία άλλων παραγόντων κινδύνου.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
heal.titleΔιατροφική παρέμβαση σε ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε γαστρική παράκαμψη.el
heal.titleNutritional intervention in patients who have undergone gastric bypass.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordδιατροφική οδηγία, ιαστρική παράκαμψη, παχυσαρκίαel
heal.keywordnutritional guideline, medical bypass, obesityen
heal.advisorNameΓαλάνης, Χρήστοςel
heal.advisorNameGalanis, Christosen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)