Τα αντιοξειδωτικά συστατικά των σταφυλιών και του οίνου και η σημασία τους στην ανθρώπινη υγεία.
The antioxidants of grapes and wine and their significance to human health.
View/ Open
Date
2010-06-21Author
Σβυρινάκης, Ευάγγελος
Svyrinakis, Evangelos
Metadata
Show full item recordAbstract
Στην παρούσα εργασία εξετάζουμε τον ρόλο των αντιοξειδωτικών του οίνου και των σταφυλιών καθώς και τις θετικές επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες είναι οργανικές ενώσεις, οι οποίες προστίθενται στις λιπαρές ύλες, με σκοπό να επιβραδύνουν την οξείδωση των τελευταίων. Ο μηχανισμός δράσης, ο ρόλος, η καταγραφή, καθώς και η κατηγοριοποίηση τους σε φυσικά και χημικά περιγράφονται αναλυτικά.
Collections
This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience.
Continue
More info