Τα αντιοξειδωτικά συστατικά των σταφυλιών και του οίνου και η σημασία τους στην ανθρώπινη υγεία.
The antioxidants of grapes and wine and their significance to human health.
Προβολή/ Άνοιγμα
Ημερομηνία
2010-06-21Συγγραφέας
Σβυρινάκης, Ευάγγελος
Svyrinakis, Evangelos
Μεταδεδομένα
Εμφάνιση πλήρους εγγραφήςΕπιτομή
Στην παρούσα εργασία εξετάζουμε τον ρόλο των αντιοξειδωτικών του οίνου και των σταφυλιών καθώς και τις θετικές επιδράσεις στην ανθρώπινη υγεία. Οι αντιοξειδωτικές ουσίες είναι οργανικές ενώσεις, οι οποίες προστίθενται στις λιπαρές ύλες, με σκοπό να επιβραδύνουν την οξείδωση των τελευταίων. Ο μηχανισμός δράσης, ο ρόλος, η καταγραφή, καθώς και η κατηγοριοποίηση τους σε φυσικά και χημικά περιγράφονται αναλυτικά.
Συλλογές
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες