Show simple item record

The effect of oleuropein on the sustainability of cut carnations.

Dublin Core metadata

dc.creatorΣαββίδης, Παναγιώτηςel
dc.creatorSavvidis, Panagiotisen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:35:36Z
dc.date.available2016-03-15T12:35:36Z
dc.date.issued2009-07-23T12:25:30Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/815
dc.description.abstractΗ παρούσα εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υποχρέωσης μου για την λήψη του πτυχίου μου από το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Τ.Ε.Ι Κρήτης και έχει ως αντικείμενο την επίδραση της ελευρωπαίνης στη διατηρησιμότητα δρεπτών γαρυφάλλων. Σκοπός αυτού του πειράματος είναι να εξακριβωθεί αν μπορεί η ελευρωπαίνη, μια φυσική αντιοξειδωτική ουσία του ελαιολάδου, να επιμηκύνει την διάρκεια ζωής των δρεπτών γαρυφάλλων και την σύγκριση του με το εμπορικό βακτηριοκτόνο σκεύασμα Dica. Το πείραμα πραγματοποιήθηκε στο αγρόκτημα του Τ.Ε.Ι Ηρακλείου κατά τον μήνα Μάρτιο του 2008el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΗ επίδραση της ελευρωπαϊνης στην διατηρησιμότητα δρεπτών γαρυφάλλων.el
dc.titleThe effect of oleuropein on the sustainability of cut carnations.en

healMeta

heal.creatorNameΣαββίδης, Παναγιώτηςel
heal.creatorNameSavvidis, Panagiotisen
heal.publicationDate2009-07-23T12:25:30Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/815
heal.abstractΗ παρούσα εργασία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της υποχρέωσης μου για την λήψη του πτυχίου μου από το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Τ.Ε.Ι Κρήτης και έχει ως αντικείμενο την επίδραση της ελευρωπαίνης στη διατηρησιμότητα δρεπτών γαρυφάλλων. Σκοπός αυτού του πειράματος είναι να εξακριβωθεί αν μπορεί η ελευρωπαίνη, μια φυσική αντιοξειδωτική ουσία του ελαιολάδου, να επιμηκύνει την διάρκεια ζωής των δρεπτών γαρυφάλλων και την σύγκριση του με το εμπορικό βακτηριοκτόνο σκεύασμα Dica. Το πείραμα πραγματοποιήθηκε στο αγρόκτημα του Τ.Ε.Ι Ηρακλείου κατά τον μήνα Μάρτιο του 2008el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΗ επίδραση της ελευρωπαϊνης στην διατηρησιμότητα δρεπτών γαρυφάλλων.el
heal.titleThe effect of oleuropein on the sustainability of cut carnations.en
heal.typebachelorThesis
heal.advisorNameΠαπαδημητρίου, Μιχάληςel
heal.advisorNamePapadimitriou, Michalisen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)