Εμφάνιση απλής εγγραφής

The availability of organic products that are produced in the prefecture of Heraklion.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΞυδάκη, Αικατερίνηel
dc.creatorXydaki, Aikaterinien
dc.date.accessioned2016-03-15T12:37:07Z
dc.date.available2016-03-15T12:37:07Z
dc.date.issued2012-05-21T12:32:53Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/851
dc.description.abstractΣτην παρούσα πτυχιακή εργασία μελετήσαμε τα δεδομένα του Νομού Ηρακλείου και το κατά πόσο, ευαισθητοποιημένοι και ενημερωμένοι είναι οι καταναλωτές αλλά και πόσο έχουν ανταποκριθεί, στα καλέσματα των καιρών οι παραγωγοί. Η εργασία, αποτελείται από δύο μέρη, στο πρώτο μέρος γίνεται αναφορά στα γενικά χαρακτηριστικά της βιολογικής γεωργίας και κατ’ επέκταση των βιολογικών προϊόντων. Στο δεύτερο μέρος, μελετάται ο τρόπος διάθεσης των προϊόντων αυτών, το προφίλ, οι απόψεις και οι προτιμήσεις των καταναλωτών, καθώς και η υφισταμένη κατάσταση του Νομού Ηρακλείου σχετικά με τον αριθμό των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων και των χαρακτηριστικών τους.el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΗ διάθεση των βιολογικών προϊόντων που παράγονται στο νομό Ηρακλείου.el
dc.titleThe availability of organic products that are produced in the prefecture of Heraklion.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΞυδάκη, Αικατερίνηel
heal.creatorNameXydaki, Aikaterinien
heal.publicationDate2012-05-21T12:32:53Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/851
heal.abstractΣτην παρούσα πτυχιακή εργασία μελετήσαμε τα δεδομένα του Νομού Ηρακλείου και το κατά πόσο, ευαισθητοποιημένοι και ενημερωμένοι είναι οι καταναλωτές αλλά και πόσο έχουν ανταποκριθεί, στα καλέσματα των καιρών οι παραγωγοί. Η εργασία, αποτελείται από δύο μέρη, στο πρώτο μέρος γίνεται αναφορά στα γενικά χαρακτηριστικά της βιολογικής γεωργίας και κατ’ επέκταση των βιολογικών προϊόντων. Στο δεύτερο μέρος, μελετάται ο τρόπος διάθεσης των προϊόντων αυτών, το προφίλ, οι απόψεις και οι προτιμήσεις των καταναλωτών, καθώς και η υφισταμένη κατάσταση του Νομού Ηρακλείου σχετικά με τον αριθμό των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων και των χαρακτηριστικών τους.el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΗ διάθεση των βιολογικών προϊόντων που παράγονται στο νομό Ηρακλείου.el
heal.titleThe availability of organic products that are produced in the prefecture of Heraklion.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordνομός Ηρακλείου, βιολογικό προϊόνel
heal.keywordprefecture of Heraklion, biological product, organic producten
heal.advisorNameΚαμπουράκης, Εμμανουήλel
heal.advisorNameKampourakis, Emmanouilen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)