Η διάθεση των βιολογικών προϊόντων που παράγονται στο νομό Ηρακλείου.
The availability of organic products that are produced in the prefecture of Heraklion.
Dublin Core metadata
dc.creator | Ξυδάκη, Αικατερίνη | el |
dc.creator | Xydaki, Aikaterini | en |
dc.date.accessioned | 2016-03-15T12:37:07Z | |
dc.date.available | 2016-03-15T12:37:07Z | |
dc.date.issued | 2012-05-21T12:32:53Z | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12688/851 | |
dc.description.abstract | Στην παρούσα πτυχιακή εργασία μελετήσαμε τα δεδομένα του Νομού Ηρακλείου και το κατά πόσο, ευαισθητοποιημένοι και ενημερωμένοι είναι οι καταναλωτές αλλά και πόσο έχουν ανταποκριθεί, στα καλέσματα των καιρών οι παραγωγοί. Η εργασία, αποτελείται από δύο μέρη, στο πρώτο μέρος γίνεται αναφορά στα γενικά χαρακτηριστικά της βιολογικής γεωργίας και κατ’ επέκταση των βιολογικών προϊόντων. Στο δεύτερο μέρος, μελετάται ο τρόπος διάθεσης των προϊόντων αυτών, το προφίλ, οι απόψεις και οι προτιμήσεις των καταναλωτών, καθώς και η υφισταμένη κατάσταση του Νομού Ηρακλείου σχετικά με τον αριθμό των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων και των χαρακτηριστικών τους. | el |
dc.language | el | |
dc.publisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας | el |
dc.publisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων | el |
dc.publisher | T.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Department | en |
dc.publisher | T.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agriculture | en |
dc.rights | Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0) | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ | |
dc.title | Η διάθεση των βιολογικών προϊόντων που παράγονται στο νομό Ηρακλείου. | el |
dc.title | The availability of organic products that are produced in the prefecture of Heraklion. | en |
healMeta
heal.creatorName | Ξυδάκη, Αικατερίνη | el |
heal.creatorName | Xydaki, Aikaterini | en |
heal.publicationDate | 2012-05-21T12:32:53Z | |
heal.identifier.primary | http://hdl.handle.net/20.500.12688/851 | |
heal.abstract | Στην παρούσα πτυχιακή εργασία μελετήσαμε τα δεδομένα του Νομού Ηρακλείου και το κατά πόσο, ευαισθητοποιημένοι και ενημερωμένοι είναι οι καταναλωτές αλλά και πόσο έχουν ανταποκριθεί, στα καλέσματα των καιρών οι παραγωγοί. Η εργασία, αποτελείται από δύο μέρη, στο πρώτο μέρος γίνεται αναφορά στα γενικά χαρακτηριστικά της βιολογικής γεωργίας και κατ’ επέκταση των βιολογικών προϊόντων. Στο δεύτερο μέρος, μελετάται ο τρόπος διάθεσης των προϊόντων αυτών, το προφίλ, οι απόψεις και οι προτιμήσεις των καταναλωτών, καθώς και η υφισταμένη κατάσταση του Νομού Ηρακλείου σχετικά με τον αριθμό των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων και των χαρακτηριστικών τους. | el |
heal.language | el | |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας | el |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων | el |
heal.academicPublisher | T.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Department | en |
heal.academicPublisher | T.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agriculture | en |
heal.title | Η διάθεση των βιολογικών προϊόντων που παράγονται στο νομό Ηρακλείου. | el |
heal.title | The availability of organic products that are produced in the prefecture of Heraklion. | en |
heal.type | bachelorThesis | |
heal.keyword | νομός Ηρακλείου, βιολογικό προϊόν | el |
heal.keyword | prefecture of Heraklion, biological product, organic product | en |
heal.advisorName | Καμπουράκης, Εμμανουήλ | el |
heal.advisorName | Kampourakis, Emmanouil | en |
heal.academicPublisherID | teicrete | |
heal.fullTextAvailability | true | |
tcd.distinguished | false | |
tcd.survey | false |