Εμφάνιση απλής εγγραφής

Methods of online promotion suitable for food and beverage enterprises along with practical usage of social media.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΚαπετανάκη, Ευανθίαel
dc.creatorKapetanaki, Evanthiaen
dc.date.accessioned2018-07-25T08:23:36Z
dc.date.available2018-07-25T08:23:36Z
dc.date.issued2018-07-25
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/8834
dc.description.abstractΤα τελευταία χρόνια παρατηρείται όλο και περισσότερο η ανάπτυξη της διαφήμισης μέσω διαδικτύου αφού το διαδίκτυο έχει εισέλθει δυναμικά στις ζωές των χρηστών και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν καταλάβει την αξία του γι’ αυτό και η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι είτε ενεργό μέλος στα πλαίσια μιας διαφημιστικής εκστρατείας, είτε παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στοχεύοντας καλύτερα τους δυνητικούς πελάτες. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η διαφήμιση στο διαδίκτυο αποτελεί έναν οικονομικό τρόπο διαφήμισης εξασφαλίζοντας τα ίδια αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες κτλ) είναι μια από τις αρχαιότερες μορφές επιχειρήσεων και σαφώς μια από τις πιο ανταγωνιστικές. Ήταν φυσικό επακόλουθο οι επιχειρήσεις αυτές να αναζητήσουν στο διαδίκτυο νέους τρόπους προώθησης και ενίσχυσης του brandbuilding προκειμένου να καθιερωθεί η σχέση τους με τους πελάτες. Τα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την διαφήμιση μέσω διαδικτύου είναι οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare κτλ) αλλά και η χρήση άλλων διαδικτυακών καναλιών όπως είναι ο ιστοχώρος και το email marketing. Βεβαίως όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμοστούν μεθοδικά με βάση κάποια συγκεκριμένη στρατηγική προώθησης του καταστήματος ώστε να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να συντελέσουν στην κερδοφορία της επιχείρησης. Στόχος της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας είναι να αναζητήσουμε τις μεθόδους διαδικτυακής προώθησης που είναι κατάλληλες για επιχειρήσεις εστίασης καθώς και καλές πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν στα διάφορα διαδικτυακά κανάλια επικοινωνίας. Για να το καταφέρουμε αυτό θα μελετήσουμε οδηγούς από ειδήμονες του τομείς καθώς και μελέτες επιτυχημένων περιπτώσεων. Στο πρακτικό μέρος της εργασίας θα εφαρμόσουμε τις τεχνικές που ανακαλύψαμε σε μια πραγματική επιχείρηση και θα παραθέσουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.el
dc.description.abstractOver the last years it has been proven that advertisement over internet has increased, due to the fact that even mobile devices are permanently connected to internet, devices that we are used to live with. This popularity took effect in business and marketing departments dedicate a great part of marketing budget spending for online campaigns, or even in some cases succeeds in the biggest sharing as it can be easily targeted to specific groups. As of same importance, is that online advertisement can be even less of expense by scoring the same or even greater income versus the spending expenses. Food and beverage enterprises (from simple taverns to gourmet restaurants) are considered by far some of the oldest and most competitive. As a result, those enterprises started to search for new and modernized ways of marketing and reinforcing their brand building in order to establish their customer relations. Major means for using advertisement over the internet, are social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare etc.) but also the use of alternative online channels such as YouTube and email marketing. Of course, all the above, as any advertisement campaign, need to apply strategically targeted in order to reach the desired results and retain a profitable turnover in comparison with the expenses. Through this diplomatic thesis, we will search and analyze all these methods of online promotion suitable for food and beverage enterprises along with practical usage of social media. In order to reach to this conclusion, we will bring into surface specific analyzes from professionals of each section as well as successful case studies. In the practical part, after the analysis, we will present the already applied strategies on a real business and we willquote those results.en
dc.languageΕλληνικάel
dc.languageGreeken
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)el
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Marketing (in Ierapetra)en
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.titleΟφέλη και πρακτικές προώθησης επιχειρήσεων εστίασης με τη χρήση διαδικτυακού μάρκετινγκ.el
dc.titleMethods of online promotion suitable for food and beverage enterprises along with practical usage of social media.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΚαπετανάκη, Ευανθίαel
heal.creatorNameKapetanaki, Evanthiaen
heal.publicationDate2018-07-25
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/8834
heal.abstractΤα τελευταία χρόνια παρατηρείται όλο και περισσότερο η ανάπτυξη της διαφήμισης μέσω διαδικτύου αφού το διαδίκτυο έχει εισέλθει δυναμικά στις ζωές των χρηστών και πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν καταλάβει την αξία του γι’ αυτό και η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι είτε ενεργό μέλος στα πλαίσια μιας διαφημιστικής εκστρατείας, είτε παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στοχεύοντας καλύτερα τους δυνητικούς πελάτες. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η διαφήμιση στο διαδίκτυο αποτελεί έναν οικονομικό τρόπο διαφήμισης εξασφαλίζοντας τα ίδια αποτελέσματα. Οι υπηρεσίες εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες κτλ) είναι μια από τις αρχαιότερες μορφές επιχειρήσεων και σαφώς μια από τις πιο ανταγωνιστικές. Ήταν φυσικό επακόλουθο οι επιχειρήσεις αυτές να αναζητήσουν στο διαδίκτυο νέους τρόπους προώθησης και ενίσχυσης του brandbuilding προκειμένου να καθιερωθεί η σχέση τους με τους πελάτες. Τα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την διαφήμιση μέσω διαδικτύου είναι οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare κτλ) αλλά και η χρήση άλλων διαδικτυακών καναλιών όπως είναι ο ιστοχώρος και το email marketing. Βεβαίως όλα αυτά θα πρέπει να εφαρμοστούν μεθοδικά με βάση κάποια συγκεκριμένη στρατηγική προώθησης του καταστήματος ώστε να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να συντελέσουν στην κερδοφορία της επιχείρησης. Στόχος της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας είναι να αναζητήσουμε τις μεθόδους διαδικτυακής προώθησης που είναι κατάλληλες για επιχειρήσεις εστίασης καθώς και καλές πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν στα διάφορα διαδικτυακά κανάλια επικοινωνίας. Για να το καταφέρουμε αυτό θα μελετήσουμε οδηγούς από ειδήμονες του τομείς καθώς και μελέτες επιτυχημένων περιπτώσεων. Στο πρακτικό μέρος της εργασίας θα εφαρμόσουμε τις τεχνικές που ανακαλύψαμε σε μια πραγματική επιχείρηση και θα παραθέσουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.el
heal.abstractOver the last years it has been proven that advertisement over internet has increased, due to the fact that even mobile devices are permanently connected to internet, devices that we are used to live with. This popularity took effect in business and marketing departments dedicate a great part of marketing budget spending for online campaigns, or even in some cases succeeds in the biggest sharing as it can be easily targeted to specific groups. As of same importance, is that online advertisement can be even less of expense by scoring the same or even greater income versus the spending expenses. Food and beverage enterprises (from simple taverns to gourmet restaurants) are considered by far some of the oldest and most competitive. As a result, those enterprises started to search for new and modernized ways of marketing and reinforcing their brand building in order to establish their customer relations. Major means for using advertisement over the internet, are social media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare etc.) but also the use of alternative online channels such as YouTube and email marketing. Of course, all the above, as any advertisement campaign, need to apply strategically targeted in order to reach the desired results and retain a profitable turnover in comparison with the expenses. Through this diplomatic thesis, we will search and analyze all these methods of online promotion suitable for food and beverage enterprises along with practical usage of social media. In order to reach to this conclusion, we will bring into surface specific analyzes from professionals of each section as well as successful case studies. In the practical part, after the analysis, we will present the already applied strategies on a real business and we willquote those results.en
heal.languageΕλληνικάel
heal.languageGreeken
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Ιεράπετρα)el
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Management and Economics (SDO), Department of Marketing (in Ierapetra)en
heal.titleΟφέλη και πρακτικές προώθησης επιχειρήσεων εστίασης με τη χρήση διαδικτυακού μάρκετινγκ.el
heal.titleMethods of online promotion suitable for food and beverage enterprises along with practical usage of social media.en
heal.typeΠτυχιακή Εργασίαel
heal.typeBachelor thesisen
heal.keywordυπηρεσία εστίασης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφήμιση, διαδίκτυο, διαδικτυακό μάρκετινγκel
heal.keywordfood service, social media, advertising, internet, internet marketingen
heal.accessfreeel
heal.advisorNameΠερακάκης, Εμμανουήλel
heal.advisorNamePerakakis, Emmanouilen
heal.advisorID.emailmperakakis@staff.teicrete.gr
heal.academicPublisherIDΤ.Ε.Ι. Κρήτηςel
heal.academicPublisherIDT.E.I. of Creteen
heal.fullTextAvailabilitytrueel
tcd.distinguishedfalseel
tcd.surveyfalseel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States