Εμφάνιση απλής εγγραφής

Evaluation of three hybrids of aubergine in the agronomic characteristics.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΖαφειράκης, Στέφανοςel
dc.creatorΙερωνυμάκη, Μαρίαel
dc.creatorZafeirakis, Stefanosen
dc.creatorIeronimaki, Mariaen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:38:36Z
dc.date.available2016-03-15T12:38:36Z
dc.date.issued2008-2-29T14:43:16Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/909
dc.description.abstractΣκοπός του πειράματος είναι η αξιολόγηση τριών υβριδίων μελιτζάνας στα αγρονομικά τους χαρακτηριστικά. Σε ξύλινο θερμοκήπιο με υλικό κάλυψης πολυαιθυλένιο, φυτεύτηκαν 96 φυτά μελιτζάνας (Solanum melongena) από τα οποία τα 32 ήταν φυτά του υβριδίου Faselis F1, τα 32 του υβριδίου DRA 287 F1 και τα υπόλοιπα 32 ήταν φυτά του υβριδίου DRA 1721 F1. Κάθε ένα από το υβρίδιο τοποθετήθηκε στο θερμοκήπιο με 4 επαναλήψεις. Στη διάρκεια της ανάπτυξης των φυτών καταγράφηκε η πρωίμηση τους, όπως επίσης στη διάρκεια της συγκομιδής το βάρος των καρπών για το κάθε υβρίδιο ξεχωριστά. Επιπλέον αξιολογήθηκε το βάρος του καρπού των υβριδίων που απαιτεί η αγορά, το σχήμα, η γεύση και η διάρκεια διατήρησης τους μετά τη συγκομιδή.el
dc.description.abstractAim of experiment is the evaluation of three hybrids of aubergine in agronomic characteristics. In wooden greenhouse covered by polyethylene, 96 plants of aubergine were planted (Solanum melongena). Among them, the 32 were plants of hybrid Faselis F1, 32 the hybrid DRA 287 F1 and the remainder 32 were plants of hybrid DRA 1721 F1. Each one from the hybrid were placed in the greenhouse with 4 repetitions. During the growth of plants, was recorded prematurity, as also, during the harvest, the weight of fruits for the each hybrid separate. Moreover the weight of fruit of hybrids was evaluated that the market demands, the form, the flavour and their duration of maintenance require, afterwards the harvest.en
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΑξιολόγηση τριών υβριδίων μελιτζάνας στα αγρονομικά χαρακτηριστικά.el
dc.titleEvaluation of three hybrids of aubergine in the agronomic characteristics.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΖαφειράκης, Στέφανοςel
heal.creatorNameΙερωνυμάκη, Μαρίαel
heal.creatorNameZafeirakis, Stefanosen
heal.creatorNameIeronimaki, Mariaen
heal.publicationDate2008-2-29T14:43:16Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/909
heal.abstractΣκοπός του πειράματος είναι η αξιολόγηση τριών υβριδίων μελιτζάνας στα αγρονομικά τους χαρακτηριστικά. Σε ξύλινο θερμοκήπιο με υλικό κάλυψης πολυαιθυλένιο, φυτεύτηκαν 96 φυτά μελιτζάνας (Solanum melongena) από τα οποία τα 32 ήταν φυτά του υβριδίου Faselis F1, τα 32 του υβριδίου DRA 287 F1 και τα υπόλοιπα 32 ήταν φυτά του υβριδίου DRA 1721 F1. Κάθε ένα από το υβρίδιο τοποθετήθηκε στο θερμοκήπιο με 4 επαναλήψεις. Στη διάρκεια της ανάπτυξης των φυτών καταγράφηκε η πρωίμηση τους, όπως επίσης στη διάρκεια της συγκομιδής το βάρος των καρπών για το κάθε υβρίδιο ξεχωριστά. Επιπλέον αξιολογήθηκε το βάρος του καρπού των υβριδίων που απαιτεί η αγορά, το σχήμα, η γεύση και η διάρκεια διατήρησης τους μετά τη συγκομιδή.el
heal.abstractAim of experiment is the evaluation of three hybrids of aubergine in agronomic characteristics. In wooden greenhouse covered by polyethylene, 96 plants of aubergine were planted (Solanum melongena). Among them, the 32 were plants of hybrid Faselis F1, 32 the hybrid DRA 287 F1 and the remainder 32 were plants of hybrid DRA 1721 F1. Each one from the hybrid were placed in the greenhouse with 4 repetitions. During the growth of plants, was recorded prematurity, as also, during the harvest, the weight of fruits for the each hybrid separate. Moreover the weight of fruit of hybrids was evaluated that the market demands, the form, the flavour and their duration of maintenance require, afterwards the harvest.en
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΑξιολόγηση τριών υβριδίων μελιτζάνας στα αγρονομικά χαρακτηριστικά.el
heal.titleEvaluation of three hybrids of aubergine in the agronomic characteristics.en
heal.typebachelorThesis
heal.keywordaubergine, eggplanten
heal.advisorNameΒογιατζάκη, Αντωνίαel
heal.advisorNameVogiatzaki, Antoniaen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)