Εμφάνιση απλής εγγραφής

Factors that Affect the Olive Oil Quality: Olive harvesting methods.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΚουρουμπλής, Παναγιώτηςel
dc.creatorΛάππας, Ελευθέριοςel
dc.creatorKouroumplis, Panagiotisen
dc.creatorLappas, Eleftheriosen
dc.date.accessioned2019-07-19T08:07:35Z
dc.date.available2019-07-19T08:07:35Z
dc.date.issued2019-07-17
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/9178
dc.description.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία απαρτίζεται από τέσσερα (4) κεφάλαια. Το πρώτο κεφάλαιο αφορά γενικά στοιχεία για το ελαιόλαδο. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναλύεται η χημική σύσταση του ελαιολάδου. Το τρίτο κεφάλαιο παρουσιάζει την ποιότητα του ελαιολάδου. Στο τέταρτο κεφάλαιο αναπτύσσονται οι βιολογικές ιδιότητες του ελαιολάδου καθώς και ο ρόλος του στην υγεία του ανθρώπου. Τέλος, παρατίθενται συμπεράσματα.el
dc.description.abstractThis paper consists of four (4) chapters. The first chapter deals with general information on olive oil. The second chapter analyzes the chemical composition of olive oil. The third chapter presents the quality of olive oil. The fourth chapter develops the biological properties of olive oil and its role in human health. Finally, the conclusions are given.en
dc.languageΕλληνικάel
dc.languageGreeken
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
dc.titleΠαράγοντες τελικής ποιότητας ελαιόλαδου: Μέθοδοι συγκομιδής Ελιάς.el
dc.titleFactors that Affect the Olive Oil Quality: Olive harvesting methods.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΚουρουμπλής, Παναγιώτηςel
heal.creatorNameΛάππας, Ελευθέριοςel
heal.creatorNameKouroumplis, Panagiotisen
heal.creatorNameLappas, Eleftheriosen
heal.publicationDate2019-07-17
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/9178
heal.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία απαρτίζεται από τέσσερα (4) κεφάλαια. Το πρώτο κεφάλαιο αφορά γενικά στοιχεία για το ελαιόλαδο. Στο δεύτερο κεφάλαιο αναλύεται η χημική σύσταση του ελαιολάδου. Το τρίτο κεφάλαιο παρουσιάζει την ποιότητα του ελαιολάδου. Στο τέταρτο κεφάλαιο αναπτύσσονται οι βιολογικές ιδιότητες του ελαιολάδου καθώς και ο ρόλος του στην υγεία του ανθρώπου. Τέλος, παρατίθενται συμπεράσματα.el
heal.abstractThis paper consists of four (4) chapters. The first chapter deals with general information on olive oil. The second chapter analyzes the chemical composition of olive oil. The third chapter presents the quality of olive oil. The fourth chapter develops the biological properties of olive oil and its role in human health. Finally, the conclusions are given.en
heal.languageΕλληνικάel
heal.languageGreeken
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
heal.titleΠαράγοντες τελικής ποιότητας ελαιόλαδου: Μέθοδοι συγκομιδής Ελιάς.el
heal.titleFactors that Affect the Olive Oil Quality: Olive harvesting methods.en
heal.typeΠτυχιακή Εργασίαel
heal.typeBachelor thesisen
heal.keywordελαιόλαδο, βιολογικό ελαιόλαδο, ποιότητα, χημική σύσταση, βιολογικές ιδιότητες.el
heal.keywordolive oil, organic olive oil, quality, chemical composition, biological properties.en
heal.advisorNameΛαπιδάκης, Νικόλαοςel
heal.advisorNameLapidakis, Nikolaosen
heal.academicPublisherIDΤ.Ε.Ι. Κρήτηςel
heal.academicPublisherIDT.E.I. of Creteen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής