Εμφάνιση απλής εγγραφής

Study on the resistance of grape berry moth.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΦωτάκη, Αντωνίαel
dc.creatorFotaki, Antoniaen
dc.date.accessioned2016-03-15T12:39:07Z
dc.date.available2016-03-15T12:39:07Z
dc.date.issued2014-07-24T18:41:19Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/923
dc.description.abstractΤο αμπέλι, ή κλήμα είναι αγγειόσπερμο φυτό, ανήκει στην τάξη των ραμνωδών και στην οικογένεια των αμπελιδών, με πολλές ποικιλίες που καλλιεργούνται στις εύκρατες περιοχές της γης. Το αμπέλι καλλιεργείται κυρίως για τον καρπό του, το σταφύλι, ενώ τα φύλλα του χρησιμοποιούνται στη μαγειρική (ντολμάδες). Τα σταφύλια μπορούν να καταναλωθούν άμεσα αλλά και να χρησιμοποιηθούν είτε για γλυκίσματα (γλυκό του κουταλιού) είτε για τη παρασκευή σταφίδων, κρασιού, άλλων οινοπνευματωδών ποτών όπως το τσίπουρο και τελικά το οινόπνευμα (αιθανόλη).el
dc.languageel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
dc.rightsAttribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.titleΜελέτη ανθεκτικότητας στην ευδεμίδα της αμπέλου. Lobesia botrana (Denis and Schiffermueller).el
dc.titleStudy on the resistance of grape berry moth.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΦωτάκη, Αντωνίαel
heal.creatorNameFotaki, Antoniaen
heal.publicationDate2014-07-24T18:41:19Z
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/923
heal.abstractΤο αμπέλι, ή κλήμα είναι αγγειόσπερμο φυτό, ανήκει στην τάξη των ραμνωδών και στην οικογένεια των αμπελιδών, με πολλές ποικιλίες που καλλιεργούνται στις εύκρατες περιοχές της γης. Το αμπέλι καλλιεργείται κυρίως για τον καρπό του, το σταφύλι, ενώ τα φύλλα του χρησιμοποιούνται στη μαγειρική (ντολμάδες). Τα σταφύλια μπορούν να καταναλωθούν άμεσα αλλά και να χρησιμοποιηθούν είτε για γλυκίσματα (γλυκό του κουταλιού) είτε για τη παρασκευή σταφίδων, κρασιού, άλλων οινοπνευματωδών ποτών όπως το τσίπουρο και τελικά το οινόπνευμα (αιθανόλη).el
heal.languageel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίαςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνωνel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Biofloriculture and GreenHouse Crops Departmenten
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Agricultureen
heal.titleΜελέτη ανθεκτικότητας στην ευδεμίδα της αμπέλου. Lobesia botrana (Denis and Schiffermueller).el
heal.titleStudy on the resistance of grape berry moth.en
heal.typebachelorThesis
heal.advisorNameΡοδιτάκης, Εμμανουήλel
heal.advisorNameRoditakis, Emmanouilen
heal.academicPublisherIDteicrete
heal.fullTextAvailabilitytrue
tcd.distinguishedfalse
tcd.surveyfalse


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0)