Εμφάνιση απλής εγγραφής

Effect of processing on food: The case of Green Vegetables.

Στοιχεία Dublin Core

dc.creatorΒασιλάκης, Σταύροςel
dc.creatorVasilakis, Stavrosen
dc.date.accessioned2020-04-03T08:29:38Z
dc.date.available2020-04-03T08:29:38Z
dc.date.issued2020-04-03
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12688/9322
dc.description.abstractΗ σημαντικότητα των πράσινων λαχανικών λόγω προστατευτικών δράσεων στην διατροφή και η πλέον μειωμένη πρόσληψη τους Αναφορά των επεξεργασιών που διενεργούνται στα τρόφιμα γενικά και η χρήση τους και έπειτα ειδικότερα στα πράσινα λαχανικά Γίνεται γενική αναφορά των συστατικών που των πράσινων λαχανικών και ανάλυση των διεργασιών που επηρεάζουν τα θρεπτικά συστατικά πριν και μετά την συγκομιδή. Ανάλυσης της επίδρασης της επεξεργασίας στα πράσινα λαχανικά και οι σημαντικότερες αρνητικές συνέπειες, καθώς και νέες μέθοδοι επεξεργασίας και οι ιδιαιτερότητές τους.el
dc.description.abstractThe importance of green vegetables and their protective action in our diet and the reduced intake The introduction with all the processing methods applied in food and specifically in green vegetables. A general reference to all ingredients found in green vegetables and to the procedures related to nutrients observed before harvest Effects, mainly negative, of processing of green vegetables and new new methods are applied who have lower effects.en
dc.languageΕλληνικάel
dc.languageGreeken
dc.publisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
dc.publisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
dc.titleΕπίδραση της επεξεργασίας στην διατροφική αξία των τροφίμων: Η περίπτωση των πράσινων λαχανικών.el
dc.titleEffect of processing on food: The case of Green Vegetables.en

Στοιχεία healMeta

heal.creatorNameΒασιλάκης, Σταύροςel
heal.creatorNameVasilakis, Stavrosen
heal.publicationDate2020-04-03
heal.identifier.primaryhttp://hdl.handle.net/20.500.12688/9322
heal.abstractΗ σημαντικότητα των πράσινων λαχανικών λόγω προστατευτικών δράσεων στην διατροφή και η πλέον μειωμένη πρόσληψη τους Αναφορά των επεξεργασιών που διενεργούνται στα τρόφιμα γενικά και η χρήση τους και έπειτα ειδικότερα στα πράσινα λαχανικά Γίνεται γενική αναφορά των συστατικών που των πράσινων λαχανικών και ανάλυση των διεργασιών που επηρεάζουν τα θρεπτικά συστατικά πριν και μετά την συγκομιδή. Ανάλυσης της επίδρασης της επεξεργασίας στα πράσινα λαχανικά και οι σημαντικότερες αρνητικές συνέπειες, καθώς και νέες μέθοδοι επεξεργασίας και οι ιδιαιτερότητές τους.el
heal.abstractThe importance of green vegetables and their protective action in our diet and the reduced intake The introduction with all the processing methods applied in food and specifically in green vegetables. A general reference to all ingredients found in green vegetables and to the procedures related to nutrients observed before harvest Effects, mainly negative, of processing of green vegetables and new new methods are applied who have lower effects.en
heal.languageΕλληνικάel
heal.languageGreeken
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίαςel
heal.academicPublisherT.E.I. of Crete, School of Agriculture, Food and Nutrition (STeGTET), Department of Nutrition and Dieteticsen
heal.titleΕπίδραση της επεξεργασίας στην διατροφική αξία των τροφίμων: Η περίπτωση των πράσινων λαχανικών.el
heal.titleEffect of processing on food: The case of Green Vegetables.en
heal.typeΠτυχιακή Εργασίαel
heal.typeBachelor thesisen
heal.keywordεπεξεργασία, θρεπτικά συστατικά, πράσινα λαχανικά, οφέλη στην υγεία.el
heal.keywordprocessing, nutrients, green vegetables, nutrition benefits, health benefits.en
heal.accessfreeel
heal.advisorNameΓκισάκης, Βασίληςel
heal.advisorNameGkisakis, Vasilisen
heal.academicPublisherIDΤ.Ε.Ι. Κρήτηςel
heal.academicPublisherIDT.E.I. of Creteen
heal.fullTextAvailabilitytrueel
tcd.distinguishedfalseel
tcd.surveyfalseel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής