Πλοήγηση ανά Συγγραφέα "Mitsiopoulou, Dimitra"
-
Η γλυκαντική φρουκτόζη και οι επιδράσεις της στην υγεία.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς: Μητσιοπούλου, Δήμητρα
Επιβλέπων καθηγητής: Φραγκιαδάκης, Γεώργιος
Ημερομηνία δημοσίευσης: 18-10-2010Η φρουκτόζη με την κρυσταλλική της μορφή ή με τη μορφή σιροπιού καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης , είναι πλέον από τις πιο διαδεδομένες γλυκαντικές ύλες τόσο στις βιομηχανίες τροφίμων , όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Το ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την λειτουργία του.
Συνέχεια
Περισσότερες πληροφορίες