• Αξιολόγηση της ποιότητας ιστοσελίδων που περιέχουν διατροφική πληροφορία.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Βασιλάκη, Μαρία; Ροϊδης, Αναστάσιος
    Επιβλέπων καθηγητής: Γκούσκου, Καλλιόπη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 22-10-2010
    Η παρούσα διπλωματική εργασία αποσκοπεί στην αξιολόγηση ιστοσελίδων που αφορούν συγκεκριμένα θέματα διατροφής (κλινική διατροφή, μεσογειακή διατροφή, αθλητική διατροφή) με τη χρησιμοποίηση κατάλληλα σταθμισμένων ερωτηματολογίων.
  • Εφαρμογές κλινικής διατροφής και ανοσοδιατροφής σε συνθήκες σοβαρού τραύματος και σήψης.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
    Συγγραφείς: Νικολακοπούλου, Νικολίτσα
    Επιβλέπων καθηγητής: Αυγουστινάκη, Καλλιόπη
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-06-2012
    Στην αρχή του 20ου αιώνα η κλινική διατροφή περιοριζόταν σε μερικές συνταγές αντιμετώπισης βλαβών του πεπτικού σωλήνα και προοδευτικά έγινε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της θεραπευτικής. Σήμερα υπάρχει πλέον η δυνατότητα ...