Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "frying"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Επίδραση του χρόνου τηγανίσματος και του πάχους δισκιών πατάτας (c.v.hermes) στην αφυδάτωση και καραμελοπίηση του μεταποιημένου προϊόντος.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 04-03-2011Μελετήθηκε η επίδραση του χρόνου τηγανίσματος στους 180° C σε σπορέλαιο και η επίδραση του πάχους των δισκίων πατάτας στην υγρασία και το χρώμα του μεταποιημένου προϊόντος ως αποτέλεσμα της καραμελοποίησης. Η κύρια μεταβολή ... -
Μελέτη της οξειδωτικής σταθερότητας εδώδιμων φυτικών ελαίων κατά το τηγάνισμα.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008 -
Συμπεριφορά ελαιολάδου, φυτικών λίπων και ελαίων στην θερμική καταπόνηση (τηγάνισμα).
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 05-11-2010Η συγκεκριμένη εργασία έχει στόχο την μελέτη του βαθμού αύξησης των υπεροξειδίων σε διαφορά εμπορικά έλαια και λίπη μαγειρέματος, την μελέτη ρυθμού αύξησης των υπεροξειδίων κατά τα διαδοχικά τηγανίσματα με τα χρησιμοποιούμενα ...