Πλοήγηση ανά Λέξεις κλειδιά "processing"
Αποτελέσματα 1-9 από 9
-
Αντίστροφα προβλήματα στην ψηφιακή επεξεργασία σήματος.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29-02-2008Αντίστροφα προβλήματα, ανάκτηση σήματος, αλγόριθμοι για την αξονική τομογραφία, στατιστική μηχανική, εξισορρόπηση καναλιών, αλγόριθμοι ραντάρ, συνθετικού διαφράγματος, αλγόριθμοι επαναλληπτικής αποκατάστασης εικόνας. -
Αξιολόγηση προγράμματος οικιακής κομποστοποίησης στο δήμο του Αγ. Δημητρίου.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε.
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 26-01-2016Η πτυχιακή εργασία έχει σαν σκοπό να παρουσιάσει τις μεθόδους επεξεργασίας αστικών αποβλήτων καθώς και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, επίσης παρουσιάζει την διαδικασία κομποστοποίησης και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. -
Διαχείριση των ΑΗΗΕ* στην Ελλάδα. *απόβλητα ηλεκτρικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε.
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 06-05-2011Η εργασία αυτή καταγράφει την υφιστάμενη κατάσταση των ΑΗΗΕ στην Ελλάδα την περίοδο 2002 - 2007. Παρουσιάζονται οι ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις στην ΕΕ καθώς και οι εγχώριες. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα για την ... -
Επεξεργασία βίντεο με το πρόγραμμα Max/MSP/Jitter.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Εφ), Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 02-09-2011Η πτυχιακή εργασία αναφέρεται στην δημιουργία ενός προγράμματος μέσω του λογισμικού Max/MSP/Jitter της εταιρίας cycling’74, το οποίο μπορούμε να βρούμε και να αγοράσουμε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρίας http://cycling74.com/ ... -
Επεξεργασία και απεικόνιση περιβαλλοντικών δεδομένων με χρήση Matlab.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών (Σ.Εφ.Ε), Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Τ.Ε.
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 18-07-2012Στα πλαίσια της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας αναπτύχθηκαν αλγόριθμοι για την επεξεργασία και γραφική απεικόνιση περιβαλλοντικών δεδομένων. -
Επίδραση της επεξεργασίας στην διατροφική αξία των τροφίμων: Η περίπτωση των πράσινων λαχανικών.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-04-03Η σημαντικότητα των πράσινων λαχανικών λόγω προστατευτικών δράσεων στην διατροφή και η πλέον μειωμένη πρόσληψη τους Αναφορά των επεξεργασιών που διενεργούνται στα τρόφιμα γενικά και η χρήση τους και έπειτα ειδικότερα ... -
Παραγωγή ηχητικού βιβλίου (audio book) βασισμένο στο παραμύθι “Σι Σου Ντο ή σ'ένα ξεχασμένο πιάνο" του Αντώνη Παπαθεοδούλου.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ (ΣΜΟΤ), Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2020-06-10Η παρούσα πτυχιακή εργασία αφορά την εκτέλεση της παραγωγής ενός ηχητικού βιβλίου. Πρόκειται για την ακουστική έκδοση του παραμυθιού “ΣΙ ΣΟΥ ΝΤΟ ή σ' ένα ξεχασμένο πιάνο” του Αντώνη Παπαθεοδούλου. Περιλαμβάνει την έρευνα ... -
Τεχνολογία γυαλιού.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Εφ), Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε.
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2016-12-08Το γυαλί αποτελεί ένα υλικό στερεό και σε γενικές γραμμές άμορφο, με την έννοια ότι δεν παρουσιάζει κάποια κρυσταλλική δομή. Σε πρωτογενή μορφή είναι ημιδιάφανο ή διάφανο και συνήθως εύθραυστο, άκαμπτο και σκληρό. Από την ... -
Το χαρούπι και τα παράγωγά του: τρόποι επεξεργασίας, διατροφολογικές και φαρμακευτικές εφαρμογές.
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ., ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΣΕΥ), Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 2021-03-29Το χαρούπι είναι ένα φυτό το οποίο συναντάται στη λεκάνη της Μεσογείου και γίνεται ολοένα και πιο γνωστό τα τελευταία χρόνια για τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητές του καθώς και τις χρήσεις του στη βιομηχανία τροφίμων, ...