• Η αντίληψη του καταναλωτή ως προς ποιότητα και την ασφάλεια τροφίμων.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Ζερβάκη, Μαρία; Φραγκιαδάκης, Γιάννης
    Επιβλέπων καθηγητής: Μπουνάκης, Νίκος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 05-04-2011
    Σκοπός της παρούσας πτυχιακής μελέτης είναι να διαχωρίσουμε την ποιότητα από την ασφάλεια, να μελετήσουμε άμεσα την καταναλωτική συμπεριφορά των ανθρώπων και να ανακαλύψουμε πως αντιλαμβάνονται την ποιότητα. Θεωρούμε ότι ...
  • Μελέτη περιπτώσεων ολοκληρωμένης διαχείρισης ελιάς σύμφωνα με το πρότυπο Agro 2.1 και 2.2.

    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Βιολογικών Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
    Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο), Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
    Συγγραφείς: Βεριδάκη, Σταυρούλα
    Επιβλέπων καθηγητής: Μπουνάκης, Νίκος
    Ημερομηνία δημοσίευσης: 19-01-2009
    Η επιστήμη της γεωπονίας οδήγησε σε αύξηση των αποδόσεων του φυτικού κεφαλαίου, ικανοποιώντας τις διατροφικές ανάγκες μεγάλου μέρους του πληθυσμού της γη, με αποτέλεσμα την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, ...