Πλοήγηση ανά Επιβλέποντα καθηγητή "Pipili, Chrysoyla"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Ελαιόλαδο και μεσογειακή διατροφή: Οι επιδράσεις της υψηλής κατανάλωσης ελαιολάδου στον ανθρώπινο οργανισμό.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Στη παρούσα ανάλυση δύο διαιτολόγοι πήραν συνεντεύξεις τηλεφωνικά ή με άμεση επαφή από 242 άτομα στη περιοχή Σητείας. Τα διαιτολογικά ιστορικά αφορούσαν τη διατροφή στο σπίτι τις τελευταίες 24 ώρες. Στη προσπάθεια να ... -
Καταγραφή και αξιολόγηση της παροχής διαιτητικής υποστήριξης-θεραπείας στα ελληνικά νοσοκομεία.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Το συμβούλιο της Ευρώπης την περίοδο 1999-2002, συντόνισε μέσω έρευνας μία πλήρη καταγραφή των υπηρεσιών διατροφής και διαιτητικής των νοσοκομείων σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, στην οποία η Ελλάδα δεν συμμετείχε. Με αφορμή το ... -
Ο ρόλος της αερόβιας άσκησης στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων (Σ.Τε.Γ.Τε.Τ), Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας
Συγγραφείς:
Επιβλέπων καθηγητής:
Ημερομηνία δημοσίευσης: 28-02-2008Η παχυσαρκία σήμερα αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα διατροφικά προβλήματα για τις προηγμένες κοινωνίες. Πολλοί παράγοντες συμβάλλουν στην αύξηση συχνότητας εμφάνισης και πολλοί τύποι θεραπείας έχουν εφαρμοστεί συχνά χωρίς ...